AKTUELNO

Po bratu je čak poslao i poslednju želju, da vidi ćerku.

Porodična drama Jasne i Lee Šekarić se nastavlja. Bivša zadrugarka Lea je iz Egipta otišla sa bebom, a njen bivši suprug Sajed Abubakr tvrdi da ga je blokirala i odvela dete na prevaru. Ona je onda obelodanila da joj je Sajed, poznatiji kao Mado King tražio 75 000 evra da se odrekne ćerke. A poslednja informacija bila je da je on imao moždani udar. Tom prilikom se oglasila njegova porodica, poslala fotografiju iz bolnice i objavila poslednju Sajedovu želju, da vidi ćerku,

Foto: Instagram.com/mado_king.2022

Moj brat mi je rekao da ispričam vama šta, ako mu se nešto desi. Moj brat je završio juče na intezivnoj nezi, zbog moždanog udara. Rekao mi je da ima poslednju želju da prenesem za njegovu suprugu Leu, da njen muž i otac njenog deteta želi da je vidi pre smrti poslednji put u njegovom životu. Vi znate da je Lea mog brata blokirala i vi ste mu jedina nada da ova poruka bude dostavljena do Lee - izjavio je Sajedov brat.

Ipak, u pitanju je prevara. Fotografija na kojoj je muška osoba na aparatima je nastala pre dve godine i u pitanju je nepoznati muškarac. Dokle će trajati ova drama i kakav će epilog imati na kraju, ostaje da vidimo, a činjenica je da Sajed ne bira sredstva da dođe do Lee i ćerke.

Autor: Pink.rs

#Lea Šekarić