AKTUELNO

Osvrnuo se na prošlost!

Novinar Nemanja Vujičić je nastavio da razgovara sa Filipom Carem u svom intimnom kutku u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Nakon što se Car slomio na samom početku zbog toga što nije video majku i rođenu sestru punih 17 meseci, Nemanja ga je upitao kako je izgledalo njegovo detinjstvo.

Kako bih rekao... Sa jedne strane je bilo divno, sa druge burno. Ne znam kako bih ti rekao. Mislim da sam se premlad ja u neke stvari upustio. Premlad se od roditelja odvojio na ulicu, premlad spoznao neke stvari koje nije trebalo. Bio sam buntovnik bez razloga. Dobijao sam svu pažnju i ljubav roditelja, mogao sam da budem idealno dete, a kao da nisam to hteo. Nisam ni školu završio, samo 8 razreda osnovne škole imam. Koliko god su se roditelji trudili, ja sam sve odbijao od sebe - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je najviše nedostajalo u detinjstvu? - nastavio je Vujičić.
Uh... Pa, znaš šta. Falilo mi je strogoće. Sa očeve strane to nikad nisam imao. Svom ocu sam peto dete, imao je četiri devojčice, ja sam peti i muško. Od mojih polusestara i sestre je očekivao uvek mnogo više nego od mene. Ja sam uvek bio najmlađe dete. Otac me je dobio u 41. godini, nije nikad bio strog, nije me nikad udario, nije mi ništa specijalno branio. Uvek sam bio kao sin jedinac. Falio mi je stariji brat, ko bi mi bio autoritet - dodao je Car.

Orkestar je odsvirao još jednu pesmu koja je Cara setila na oca, pa je ponovo pustio suzu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kud muzika, to je jedino što me ovako... Vidiš, kad čujem tako pesme koje su vezane za roditelje, nezadovoljan sam, ja sam razočaran u samog sebe. Satkan sam od nezadovoljstva - dodao je Car.
Tvoji su imali muka sa tobom, bio si nestašan dečko - rekao je Nemanja.
Pa da. Išao sam ja u tri različite srednje, ali su me uvek izbacili pre prvog polugodišta. Nisam dolazio na nastavu. Profesori su bili u velikom problemu sa mnom. Uvek sam imao devojku u drugoj smeni, mora sam da idem. Psihološkinja mi je rekla da imam ADHD, nemam koncetraciju. Uvek sam pričao na času. Neki prijatelj mi uđe u konflikt, ovamo tamo, potučem se. Progledaju mi dva puta kroz prste, pa me izbace. Išao sam u mornarsku školu, pa za kuvara, pa za konobara, iz sve tri sam izbačen. I onda mi direktor poslednje škole kaže: "Inteligentan si momak, kojom se ti ideologijom vodiš? Treći put upisuješ srednju školu, praviš probleme". Pitao me je šta ću da radim u životu, ja sam rekao da ne znam - dodao je Car.
Šta te je ta ulica naučila? - pitao je Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naučila me je svemu što znam. Ali mi je i došla glave u mnogim situacijama - istakao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Car