AKTUELNO

Dala svoj sud!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Ninu Babić.

Foto: RED TV

Na samom početku svog gostovanja, Nina se osvrnula na svog favorita u "Zadruzi".

Ova mala Crnogorka... Anđela. Ona mi se baš izdvaja. Super je devojka, vidim da je bez ijedne igreške. Ne poznajemo se, ali dobra mi je sa Matejom, ali mislim da će to tek napolju biti nešto dobro. Tamo su veze katastrofa. Mi koji smo bili tamo, znamo kakav je on odnos imao sa Tarem, vidim da je imao više emocije sa njom, nego sa Anđelom, ali dobro - priča Nina, pa nastavlja:
Ja mislim da on nju čuva za neki drugi plan, da se možda skrasi kao ja. Imam neki osećaj da će da je drži po strani. To je taj tip devojke, nija ona za mesec-dva, mislim da je ona za kuću, što se kaže. Onakvu devojku bi svako trebalo da brani, bio sa njom ili ne bio - ističe bivša zadrugarka.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nina je između ostalog i prokomentarisala Anđelin odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, koji je priznao da mu se Crnogorka dopada.

Vidim da ona ne da nikome da dopre do nje, izabrala je takav put i to mi se dopada. Ja nju lično ne poznajem, pa ne mogu da kažem da li bi imala nešto sa Mensurom, ali što se tiče njega, ne znam, nije mi jasan. On je rekao kako je Anđela njegov savršen tip devojke, videli smo kakav je njegov tip devojke. Nemoguće da stalno govori kako je njegov tip devojke savršena, a uvek izabere neki drugi... Tu nešto mora da ima, drugi put na istom mestu, to mi je malo ono... Čudno - priča Babićeva, pa dodaje:
Milica jeste ušla da bi se pokazala da je drugačija od Mine, ali da li je to uspela, ne bih se baš složila - zaključuje Nina u emisiji "Pitam za druga".

Foto: TV Pink Printscreen/PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.