AKTUELNO

Zahuktava se!

Nakon izlaganja Mensura Ajdarpašića i Marka Đedovića o Dejanu Dragojeviću u emisiji "Izbor potrčka", zadrugarima se obratio Stefan Karić, koji se delimično složio sa obojicom.

Slažem se i sa tobom i sa Mensurom. Ali mi sad od Dejana očekujemo da bude kakav je bio sa Dalilom, da žena rukovodi. Ispada da sad kad Dejan ima stav, on glumi Cara - dodao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

To je izgledalo danas tako. Ko je on da ne dopušta živom biću da ne kaže šta ima? Ko može da kaže nekome da sedi i ćuti. Na način kompromisa da, ali ne ovako da ona deset dana kuka da je jadna... Nema dogovora onda, nego jednostrane primene zakona. Žena deset dana kuka. Ja sa ovakvim ljubavima ne bih umeo u životu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno smatram da Dalila i ja ne treba da pravimo ovo kao večeras. Ja sam i sinoć čuo neke stvari dok sam bio u sobi. Ne treba da se obaziremo na neke stvari. Vidi, kad nas dvoje ustanemo i ustrvimo se na nekoga, uopšte se ne zapažaju druge sitnice, provokacije, poglede. Ja znam svoju situaciju, znam kako to deluje i ovde i napolju. Mnogima sam ja u životu i ovde i napolju kojekakve puteve otvorio, kojekakve karte - ustao je Filip Car.
Opet aludiraš na mene. Želiš raspravu, ali je nećeš dobiti - uzvratila je Aleksandra.
Ne loži se, ne pali se - dobacila je Dalila.
Ovako, ja smatram da je Dejan jedini legitiman da priča za neke stvari. Kad je u pravu, ja spustim glavu i ćutim. Što se Aleksandre tiče, neće se dešavati na bilo koji mogući način ove situacije. A meni skrenite pažnju ako moja devojka nešto radi. Dao sam sada tome na značaju. U budućnosti nećemo dozvoliti sebi takve situacije. Skrenuo sam pažnju. Više na provokacije ne reagujem. Jer vidim gde ovo dovodi. Meni se prevrne ovde, da kažem da je noć napolju, oni bi rekli da je dan - zaključio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ovoga ovde tiče, ja ću svoje mišljenje uvek iznositi, zabole me kome smeta. Vređaću samo ako me neko uvredi. Ja sam rekao da Dejanovo ponašanje podseća na Filipa Cara, a nije Filip Car, niti je više sa osobom koja voli Filipa Cara. Dejan vrlo jasno ume da iznese svoj stav, kaže jasno, posvađa se sa celom kućom, nije mutav. Svi oni koji iznesu stav da ja imam uticaj na Dejanovo mišljenje, a Dejan prihvati to, jer mu to odgovara, da ja budem kriv. Od sad sve pričam, zabole me ko će da ide kući. Ja ću uvek da kažem šta mislim za svaku situaciju. Evo, zašto ja koji je dobar sa Aleksandrom joj danas nisam zamerio, Tara i Ana su mi rekla da je Dalila zapisivala koliko je Aleksandra gledala u Filipa - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.