AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o odnosu Sandre Rešić i Dejana Dragojević, reč je dobila Jovana Tomić Matora:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Sandrom nisam imala neki odnos, ali ona se prema tebi ponaša lepo. To je momenat gde bez obzira ti nemaš momenat da joj kažeš šta misliš. Ja kada znam da zaserem ja kažem. Ona na tebe ne može da se naljuti, isto kao na mene... Još kada si bacio cigare, ja onda kažem da mi nije jasno. Ali nemoj ti to da kuliraš. Toliko ste prošli ovde i da bude razlog rerna, onda se posvađajte. Ona je mene iznervirala onu noć - pričala je Matora.
Jeste, upravu je. Svaka budala će nešto da prokomentariše. Ja sam ove godine komentator, treba da govori, a ne da ćuti ali moraš imati proritete na koje odgovara. Što se ne opustiš da te boli ku*ac za sve - savetovao ga je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi kažeš da ne znaš da izbalansiraš jedan dana kada dobijem - prišla je Sandra Dejanu.
Ja se tebi nisam direktno obraćao. Mene je to puklo nazad. Non stop ja tu nešto, Dejan ovo, ono - rekao je Dejan.
Ali ti ne razgovaraš sa mnom ni o tome. ja sam se odvojila da imam mir, i da ova devojka može da diše normalno. Ali ti sa mnom ne pričaš uopšte. Ja sam bila napeta jer sam dobila tada. Okej, ja sam kriva, ne želim više da pričam. Kako nisi video moju reakciju - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.