AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i ovog puta i više nego aktuelnu ekipu sa domaće javne scene, među kojima su se našle poznate glumice Olga Odanović i Marijana Mićić.

Foto: TV Pink Printscreen

Film "Leto kada sam naučila da letim" nedavno je ugledao svetlost dana i veoma brzo osvojio srca publike, a slavna glumica Olga Odanović našla se u jednoj od glavnih uloga i otkrila da li van kamera ima sličnosti sa bakom koju tumači u pomenutom filmu.

Mislim da svaka mama u nekom periodu dok je dete manje, dok su ta letovanja u pitanju, malo preteruje da dece ne izgore... Ja sam naročito prema mojoj ćerki bila takva, tako da mogu da kažem da imam nešto malo od baba Mare, čiji lik tumačim, ali nikada nisam prešla tu granicu. U filmu pređem tu granicu, ali imam dobar razlog, od početka filma imam jednu kuglu, jedan teret koji nosim kako krenemo iz Beograda, e sad, kada budete gledali film, videćete o čemu se radi - ističe Odanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Olga u stvari igra moju mamu! To tek sad shvatam... - smeje se Marijana.
Marijana nije shvatila da je ona moja ćerka u filmu - kaže Olga.
Šalim se, nije da nisam shvatila, ali Olga i ja nikada nismo pričale na tu temu i jako sam srećna što imam takvu majku. Olga i ja smo gledale film po dva puta, i ja ću ga gledati sigurno ponovo. I ovo uopšte nije reklama - priča Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću sigurno kad prođe jedno mesec dana otići ponovo da ga pogledam. Nikada nisam zadovoljna kada odgledam sebe na ekranu, mislim da nijedan glumac nije zadovoljan. Raša Andrić, naš čarobnjak ovog filma, je rekao: "Kada radiš nešto, ti ništa ne očekuješ i radiš onako najbolje kako znaš u tom trenutku i daješ svoj maksimum, ali nikada ne znaš kakav će rezultat biti, dok to ne dođe sa interakcijom sa publikom" - ističe Olga, a Mićićeva se ubacila:
Olga je naravno skromna, neće sebe da hvali, što je i normalno. Hoću da kažem samo kakve je ona ovacije dobila na premijeri filma, njoj su ljudi toliko aplaudirali, vraćala se nekoliko puta na binu... Naravno, svi kažu: "Olga je divna glumica, svi smo od nje to očekivali", jesmo, ali ona je opet ovde nekako otišla korak dalje. Ja bih mogla da je gledam 24 sata i samo da kažem: "Bože!" - zaključuje Marijana u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.