AKTUELNO

Sandra nije krila koliko je povređena od strane svog prijatelja Dejana Dragojevića.

U toku emisiji Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, Sandra Rešić, dobila je reč i prokomentarisala svoj sukob sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nešto da ti kažem. Slažem se sa Đedovićem, ali neka bude da je sve to bilo u afektu. Nisi ni znao da me je povredilo, a kada sam ti to rekla, ti si viknuo 'pun mi je tvog izd*kavanja' - govorila je Sandra.
Nije tako bilo - rekao je Dejan.
Da, jeste. Da li sam se ja tebi ikada izd*kala? - pitala je Rešićeva.
Nisi, ali ono tvoje 'hajde, mani me sada' - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li to uradila, da je bio u pitanju neko drugi - pitao je Mića.
Ja sam i prošle godine bila glavni tešitelj - zaurlala je Rešićeva.
Prošle godine nisi bila ovoliko bliska - dodao je Mića.
I prošle godine su govorili da je zaljubljena u Ša a isto je radila kao i sad - odbranila je Tara.
Ja sam bila ljuta na tebe, nisam htela da te pogledam. Ti si čavrljao, jeo kokice, smejao se, a kažeš da nisi znao da sam ljuta a prolazio si pored mene kao da ne postojim - nastavljala je Sandra.
Tek sam tad skontao - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti od subote veče, nisi prišao i rekao 'alo, ribo, naletela si mi u pogrešnom momentu' - nastavila je Rešićeva.
Ti kad god imaš neki takav problem, ti pobegneš i tražiš opravdanje za svoje postupke. A neke stvari nemaju opravdanja. Zamerio si Biljani što ti kao malom nije kupila igračku, Davidu što te nije odveo u grad da bi opravdao sve svoje kasnije - dobacio je Đedović.
Ti gledaš mene i Đedovića sasvim drugačije. Da si sa njim bio u ovakvom problemu ne bi bio isti. Desilo se šta se desilo, ja sam te zavolela, slaba sam na tebe i ti si toga svestan. Iz tih razloga ljudi komentarišu da je to neka moja zaljubljenost, mada me za to više zabole ku*ac. Prošle godine sam skidala ljude sa tobogana a napolju si me blokirali. Nemoj ti da se družiš sa mnom jer sam ja bila dobra prema tebi i jer sam ti čina, druži se sa mnom ako osećaš neku ljubav, drugarsku, to moram da naglasim! - govorila je Sandra.
Mi nismo svi isti. Ja nikada nisam rekao da te gledam kao svoju porodicu ili člana iste, ja nisam rekao da smo mi prijatelji za ceo život, nego si ti to rekao za nas. Sada, da me pitaš za pomoć ja bih te od*ebao jer vidim sada šta radiš. Morate da shvatite jedno, vas mogu ocrniti samo vaši postupci - dodao je Đedović.
Ako će taj postupak mene da okarkteriše, u redu, nije problem neka bude tako - dodao je Dragojević.
I Dalila je zbog svog postupka okarakterisana kao preljubnica a ona kaže da nije - prekinuo ga je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.