AKTUELNO

Nemaju mira!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca" koja je već na samom početku podigla ogromnu prašinu koja se i dalje ne smiruje u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević je reč dao Mensuru Ajdarpašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne zameram ništa Marku, ali mi nije logično da Dejan razmišlja isto tako. Nije moguće da se slažu isto. U redu je da on njega posavetuje ali nije mi to normalno - počeo je da pričao Mesnur.
Ja sam već rekao da ću da pitam za savet onoga koga hoću - ubacio se Dejan Dragojević.
Šta će tebi savet za tvoj život, ja tebi govorim da ti odlučuješ. Ti nisi mentol - drao se Miki Đuričić.
Sandra je uradila za svakoga isto što i za tebe, ona se vezala za njega. Ja kažem da njegovo stanje ne može da se poredi - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je slušao svoju porodicu, ne bi sebe doveo u ovu situaaciju, nije moguće da se slažu u svemu... On traži odgovor koji će svima da se dopadne, on nema želju za razgovorom sa njom. Ja sam ubeđen da misli da je upravu on, Đedović je rekao pusti, on je klimnuo glavom ali on ne misli tako - pričao je Mensur.
On je meni rekao da ne treba da se raspravljam sa nekim ljudima jer je to greška, ja sam to uradila po svom i eto. Ja sam htela njemu da udovoljim - rekla je Aleks Nikolić.
Aleks i on su sada u vezi, pa neće da kaže pravu istinu. Ako je istina ovo što Dejan priča, a nije, ona mi rekla šta misli. Znači Dejanova priča ne pije vodu... Ti nisi imao postupak da odbraniš svoju devojku - rekao je Đedović.
On je čekao tvoju potvrdu - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem, boli me ku*ac šta će ko da kaže. Šta mene briga ko će šta da kaže, ti si pokazao sada - rekao je Dejan.
Ti si lažov, ti i ja nismo isto. Ko kome priđe uopšte nije bitno... Tebi spasa nema - rekao je Đedović.
Ja kažem, nikoga nisam držao u zabludi, mene boli ku*ac... Sad je rekao da me ne smatra prijateljem, ja imam potrebe da pričam sa njim, ti ne gledaš mene isto, ja tebe gledam drugačije... - pričao je Dejan.
Dejan ima jednog brata koji se družio sa mnom, pa kada Janjuš skoči na mene, on skoči na njega. Eto, ne kažem da je to potrebno, ali to je razlika... Ja sam ono veče rekao da je Dejan na žalost, loš čovek - ispričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.