AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", na narednom snimku prikazani su Milana Šarac Mima i Nikola Grujić Gruja kako se grle u krevetu.  Voditelje Milan Milošević je dao reč Mimi:

Ja ne mogu da se sklonim od njega, kada smo jendo pored drugog prelepo nam je - rekla je Mima.
Milane to traje jedno u nazad dve nedelje. Taj prisniji odnos koji imamo, zaspali smo zagrljeni, držimo se za ruke, ljubimo se u vrat - rekao je Gruja.
Ovo je poslednji put da se ovako dešava - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da su oni u nekom tajnom odnosu i da je Gruja nju ucenjivao. Bilo je tu svega ja da vam kažem - rekla je Nevena.
Oni su preparirane rumunske čivave, on ne misli ni na sebe ni na Mimu. On ima odgovor na sve, kao može mu se. Meni nije ti ništa nije jasno, ponašaju se kao debili - rekla je Matora,
On je došao da zaradi pare za porodicu, a ne da beži odavde - dobacio je Mića.
Nije sve ljudi da se pravi priča, a nikoga to ne zanima. Meni nije jasno šta ti Grujo pokušavaš, šta ti osećaš, šta želiš od svog života- uptiala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On uvek govori kako ja pričam jedno, a za stolom drugo. Meni su se vratile emocije. Uglavno došao je taj poziv i ja smatram da su meni rekli da njega čeka žena kući, i da su mi tako rekli da se sklonim od njega. - rekla je Mima.
Ma oni su zaljubljeni, a on je u depresiji. On nju ucenjuje sa svojom ženom i decom, vi ste bre bolesni. Kako možeš svojoj ljubavnici to da kažeš, da li si ti normalan - upitao je Fran:
Ona je tri puta dolazila do mene, ja sam je vređao da ode od mene, ali nije vredelo - govorio je Gruja.
Razmisli šta si rekao, alo ti si svojoj ljubavnici rekao da ideš kod žene i dece, ne shvataš ti šta si uradio - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se svakako priča šta se ovde dešava, a ona nije nikada odgovorila na prosto pitanje da li me voli - rekao je Gruja.
Grujo ti si dve trećine mrtav čovek. On pada u depresiju kada mu Mima kaže da nije sa tobom. Ja sam gledao njen razgovor sa ocem, a on flegma - rekao je Janjuš.
Ja sam htela da budem sa tobom, ti nisi htela sa mnom - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja je nakon toga pokazao Milanu i zadrugarima šifrovanu poruku koju je Mima napisala svom bivšem momku.

Ona meni dođe nakon toga i kaže da ja sedim na dve stolice, a onda to radi - rekao je Gruja.
Raskrinkana si Mima. Grujo moraš shvatiti da su činjenice da si ispao glup, a da imaš harizmu, bio bi popularan, ali nema harizme - rekao je Miki.
Ma oni su zajedno, gledao sam ja klipove napolju - rekao je Fran.
Meni nij lako, ja sam u nju bio zaljubljn, ali mene neko čeka - rekao je GrujA

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.