AKTUELNO

Danas će se pričati o sinoćnjim dešavanjima!

Turbulenta dešavanja ni ove noći nisu zaobišla Belu kuću. Naime, kao i savkog utorka, Dj Neba je zabavljao zadrugare uz hitovove koji tresu Balkan. Kao i obično, posle svake žurke se dese abnormalne promene u međuljudskim odnosima.

Foto: Promo

Na samom početku, pre nego što je počela žurka, sve je delovalo mirno, bez ikakvih turbulencija. Potencijalni per Lazar Čolić Zola i Irma Sejranić, otpočeli su veče uz Zoline predloge da odigraju prljav ples, kako bi dobili novac od Drveta mudrosti.

Takođe, kako se žurka nastavila, tako je Filip Car osato bez novca i opet, tražio pozajmicu od Dalile Dragojević, kako bi imao da se kocka.

Je l 'imaš ti deset hiljada - upitao je Car Dalilu.
Nemam, Đedović je dao. Ja bih volela da može da se iznese šest hiljdaa iz to je to - rekla je Dalila.
Najdraže mi je bilo kada smo kockali Zola, ti i ja - rekao je Zola.

Kako je kocka postala glavni problem na žurki kod Filipa Cara, tako je, i sa druge strane, podjednako bila potrebna i Marku Janjuševiću Janjušu, Mikiju Đuričiću i Lazaru Čoliću Zoli koji su otišli korak dalje, i osmisli da zatraže zadatak od Drveta mudrosti u kom su Zola i Irma Sejanić trebali da se poljube. Nažalost, nakon ubeđivanja, Irma nije pristala na tu ideju.

Nakon neupešnih pokušaja, Marko Janušević Janjuš i Miki Đuričić su otišli kod Drveta mudrosti kako bi ispričali svoj problem, i na osnovu toga, pokušali da dobiju pare. Taj problem je bio isti, nastojali su da opet nagovore Irmu Sejranić da se poljubi sa Lazarom Čolićem Zolom. Irma je odbila taj zadatak zato što je smatrala da će biti iskorišćena. Nakon toga je Sejranićeva rekla da će smisliti koji će zadatak biti, ali taj neće sigurno.

Hajde Irma, poljubi se sa Zolom na blic kod Drveta i da nam da neke pare - vikao je Miki.
Ne, hoću da popušim cigare - rekla je Irma.
Ma, hajde nemamo pare, šta da radimo bez para - rekao joj je Miki.
Neću da me vežete za svoju maru - rekla je Irma nervozno.

Nakon dosta razmišljanja, Irma Sejranić je došla do krajnjeg realizovanja zadatka koji je glasio da Marko Janjušević Janjuš muva Nevenu Savić i da Lazar Čolić Zola pravi ljubomorne scene. Drvo mudrosti je pristalo na to.

Evo me drvo. Rekla sam da Janjuš muva Nevenu, a da Zola pravi ljubomornu scenu - rekla je Irma.
Morate da napravite scenu u koju moraju svi da poveruju - reklo je Drvo.
Ti Nevenu muvaj dvadeset minuta, ti priđi Janjušu - predlagao je Miki.

Ekipa je krenula u realizaciju zadatka. Marko Janjušević Janjuš, Irma Sejranić i Lazar Čolić Zola su otpočeli svoju "prljavu" igru sa Nevenom Savić, gde je reagovalo i obezbeđenje.

Nakon uloženog napora, zadatak je uspešno odrađen! Marko Janjušević Janjuš, Irma Sejranić, Lazar Čolić Zola i Miki Đuričić su uspešno izmanipulisali Nevenu Savić. Nakon toga Miki nije hteo da da novac Irmi, na šta je ona potpuno poludela i nastao je neviđeni haos na imanju!

Daj pare da podelimo - rekla je Irma.
Šta ti da deliš, tražili smo za kocku - vikao je Miki.
Moja ideja je bila - rekla je Irma.
Nikada ništa nije znala da da, Sanja isto mi nije dala ni žvaku. Ja sam davao sve kada je gladna i sve - vikao je Miki na sav glas.
Mi smo rekli zadatak, a ona je osmislila šta će da radi. Ovog trenutka prekidamo komunikaciju. Ne možeš ti meni da deliš, ja tebi treba da dam. Irma se osmislila zadatak, htela je da se nastavi - vikao je Miki.
Ja sam ženi rekla istinu - branila se Irma.
Ja sam rekao da mi treba za kocku, nikada mi ne odnesemo pare, i to što smo rekli podelimo - pričao je Miki.
Miki, samo me pusti - rekla je Nevena.

Sa druge strane, Nenad Aleksić Ša i Mensur Ajdarpašić su se osamili na žurki i porazgovarali o tome kako Ajdarpašić može da napreduje u muzičkoj karijeri. Reper mu udelio savete za uspešnu karijeru.

Ja ću da te spojim sa ljudima. Gde možeš da uštediš, uštedi, pa daj za spot - govorio je Ša.
Jedna stvar može dosta da mi donese - dodao je Mensur.
Staviš reklamu na Dizer i Spotifaj, ja zarađujem i tu i na Jutjubu. I uvek gledaj da si sam svoj, veruj u sebe, gledaj da sebe stavljaš na prvo mesto. Ja nisam. Trebalo je ja, pa svi - govorio je reper.
Imam vremena da naučim - nastavio je Mensur.
Ja sam to učio, nikad nisam naučio - dodao je Ša.

Deniz Dejm je dobila napad histerije u pušionici zbog Đoleta Kralja i počela da viče iz petnih žila. Marko Janjušević Janjuš je počeo da je smiruje i sprečava da napravi još veći haos. Đole je prvi počeo da psuje Deniz, a onda mu je ona uzvratila grebanjem. U Beloj kući je u tom momentu nastao opšti haos zbog kog je obezbeđenje moralo da reaguje.

Pusti ga, skloni se od njega - savetovao je Miki Đuričić.

Pred sam kraj žurke, DJ Neba je pustio veliki hit grupe Medeni mesec, pesmu "Eh, da nisi tako lepa". Ova pesma pogodila je i Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Car je prigrlio svoju devojku i počeo da joj peva stihove pesme, a ona je uživala.

Lazar Čolić Zola je došao kod Irme Sejranić u pušionicu i pokrenuo temu o zadatku koji su sami tražili od Drveta mudrosti i skandala koji je nastao posle uspešno odrađenog zadatka.

Ja sam Bog, ili ja ili niko. Šta ti imaš da deliš, treba da mi daš sve i još da posudiš ako treba... Ti nešto vrištiš tu, a ja te pitam pre toga. Rekla si da ti ne trebaju pare - vikao je Zola.
Ja sam znala, htela sam da dam Neveni pare, iskoristila je situaciju da glumi žrtvu, nisam imala lošu nameru, ćao - derala se Irma.
Sa mnom u odnosu, meni se maksimalno daje, to znam. Meni ne znači jedno pivo, meni treba petnaest. Prva si napravila frku zbog para - drao se Zola.
Devojka je iskoristila situaciju i uzela pare i iskoristila - ponavljala je Irma.
Druže, ma, gde ćeš ti mene da voziš. Umesto da si rekla da idem da kockam i da pijem pivo, ti meni tako. Takav se još nije rodio - drao se Zola.
Videćemo - poručila mu je Irma.
Biće kako ja kažem, ili kako ja ili nikako... Što pre shvatiš da sam ja Bog otac biće ti lakše - rekao joj je Zola.

Još jedna vesela žurka se privela kraju. Dalila Dragojević i Filip Car su ostali do samog završetka. Celu noć su se kockali, a na kraju je Dragojevićka osvojila preko 11.000 dinara, dok je Car osvojio oko 3.000. Međutim, u poslednjoj ruci, on je pokušao da uveća tu cifru, ali bezuspešno.

Nakon haosa koji je napravila sa Lazarom Čolić Zolom u izolaciji, Irma Sejranić je započela novi klinč sa njim u dvorištu velelepnog imanja.

Ne možeš ti biti iznad mene. Ti meni ne možeš da pričaš tako i pokazuješ prstom - poručio je Zola Irmi.
Nema šanse, ja sam ovakva - rekla mu je Irma.
Ti si rekla da nećeš ništa, rekla si da nećeš, a prva si se uhvatila - rekao je Zola.
Ne, ja sam htela da podelim jer sam smislila zadatak - objašnjavala je Irma.
Znaš ti ko sam ja da ti sa mnom pričaš o bilo čemu? Šta ti misliš, šta si umislila? Obukla se u crveno i hoće da komanduje. Još se nije rodila takva - pirčao je Zola.
Zaje*ao si se - rekla je Irma.

Pored mnogobrojnih haosa, Monika Jovanovska i Stefan Krstović Krle rade na svom odnosu, pa su sve bliži i bliži. Monika je došla do Stefana, pored kog je i legla. Krle ju je grlio i više puta poljubio u glavu, a ni jedno ni drugo nisu mogli da sakriju osmehe. Skoro cela soba je prasnula u smeh kad je videla masku Milice Veselinović koju je dobila danas. Monika i Krle su se smejali zajedno sa levim delom sobe, a zatim nastavili da razmenjuju nežnosti.

Za sam kraj ove burne noći, Sandra Rešić je pružila Anđelu Rankoviću neviđenu masažu i time "vratila" stare varnice koje su sevale između njih. Takmičari koji su u "Zadruzi 4" povezivani, su obnovili svoj odnos, koji je prekinut upravo zbog priča o simpatijama. Sandra pomaže Anđelu oko problema sa kičmom, pa ga svakog jutra masira. Njih je ovog jutra posmatrao Krle, koji spava pored Rankovića, a i ostali zadrugari su s' vremena na vreme bacali poglede ka njima.

Nema sumnje da se odnosi u Beloj kući iz dana u dan menjaju, zato nastavite da pratite Zadurgu 5 na TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijaltiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: A. S.