AKTUELNO

Obožavali ste njihov šou, a oni sada udruženim snagama rade na novom projektu!

Tačno deset godina, prošlo je od kako ste zavoleli Sanju Marinković i Milana Kalinića, kao voditeljski par, jedne od najemotivnijih emisija koju gledate na televiziji Pink - Sve za ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

U to vreme, kada su njih dvoje radili zajedno, mnogima su išle suze na oči. Što zbog potresnih životnih priča, tako i zbog humora i dobre zabave ovo dvoje velikih profesionalaca. Međutim, istorija se ponavlja, pa je Sanja na svoje veliko oduševljenje otkrila i neke novine od ove jeseni.

Ove sezone ćemo ponovo Kalinić i ja da zablistamo pred kamerama. Moram da kažem da zablistamo, jer mislim da smo stvarno bilistali kada smo vodili Sve za ljubav, i to je meni omiljeni projekat, a bio je omiljen i publici. Verujem da ovaj novi projekat koji spremamo će biti još više omiljeniji publici, i da će to pamitit kao i onaj prošli koji smo radili. Scenario je spreman, epizode su već ispisane, sada je samo stvar trenutka da se mi organizujemo i krenemo to sve da radimo. - nasmejana kao i uvek izjavila je Sanja Marinković.

Ovako su nekada izgledali Sanja i Milan dok su zajedno vodili popularnu emisiju:

Sanja Marinković od ove subote, drugog septembra, otvoriće novu sezonu svoje veoma popularne i gledane emisije Magazin In, koja traje tačno sedamnaest godina. U prvoj emisiji, ove sezone, gosti vesele voditeljke biće budući učesnici rijaliti programa koji pomera granice - Zadruga!

PROČITAJTE I OVO: VEĆ 17 GODINA UZ VAS! Da li ste spremni za novu sezonu MAGAZINA IN u kojoj je SVE DRUGAČIJE? (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Milan Kalinić

#Sanja Marinković

'