AKTUELNO

Evo šta o ovim šuškanjima kaže Mujić.

Dalila Dragojević glavna je tema u petoj sezoni rijalitija Zadruga, a sada se potegla priča da je imala dete koje je ostavila u Švajcarskoj. Naime, Marko Đedović je nedavno u razgovoru sa Sandrom Rešić istakao da je to Dalilina najboljnija tema.

Foto: TV Pink Printscreen

To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina - rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da dalila ima dete u Švajcarskoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspeo je u tome. Kakvo dete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu decu, a kamoli svoje dete. Koliko je radila na tome da dobije dete. Nikada ne bi ostavila dete. Ko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više - rekao je Huso.

Podsetimo, Dalila je u "Zadrugu" ušla kao supruga Dejana Dragojevića, ali je taj brak, nažalost doživeo krah. Sada je u turbulentnom odnosu sa Filipom Carem.

Autor: Pink.rs

#Huso Mujić