AKTUELNO

Otvoreno!

U novom izdanju emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je bivše učesnice rijalitija "Zadruga", među kojima su se našle Dragana Mitar, Jelena Pešić, Sara Reljić, Jovana Ljubisavljević i Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovićeva je svoje gošće upitala da li je ljubav u rijalitju moguća i koja je verovatnovaća da će po izlasku potrajati.

Jeste moguća. Ja sam istinski volela, jer sam tamo ušla ne da bih igrala igru, već da živim, pa šta bude - biće, sa tim stavom sam ušla u "Zadrugu". Eto, meni se desila ljubav i iskreno sam volela, zaista - kaže Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo svi svedoci Sarine ljubavi, ali ja nisam imala pravu ljubav, niti bilo kakvu ljubav, kada je rijaliti u pitanju, ali verujem u rijaliti ljubavi. Mislim da imamo i primere gde su takve ljubavi opstale, kasnije krunisane i brakom, neki parovi su dobili i decu, tu su i Stefan i Jovana koji su razdvojeni, pa funkcionišu. Imamo svega po malo i mislim da su rijaliti ljubavi moguće, gde god da su, prave ljubavi su moguće - ističe Pešićeva, pa dodaje:
Pravi primer koji instinski voli jeste Dejan Dragojević, ili je voleo - kaže Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

On voli i dalje iskreno, sto posto, iako je sa Aleksandrom u vezi, on i dalje pati i voli, on je opsednut Dalilom i mislim da ta ljubav neće dugo proći. I dalje mislim da nije raščistio sa emocijama, niti će u nekom dužem periodu - kaže Sandra Čaprić.
Možda njih prostor spaja. Da su napolju, možda bi Dejan lakše sve to prebrodio, ne bi je viđao, ne bi morao da komentariše njene nove ljubavi, ali da voli, voli - ubacila se Ljubisavljevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se našla u toj priči. Car i ja smo bili tih nekih tri, četiri dana zajedno, međutim, Dalila je krenula da se druži sa njim i na kraju izmislila da ja muvam Dejana, gde je ona pravila svoju priču, zapravo paravan - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.