AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je bivše učesnice rijalitija "Zadruga", među kojima su se našle Dragana Mitar, Jelena Pešić, Sara Reljić, Jovana Ljubisavljević i Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka televizije RED otkrila je u svom gostovanju detalje svoje trudnoće, ali i veze sa Mladenom Vuletićem.

Trenutno sam u četvrtom mesecu trudnoće, još malo, pa udata! Svi dobro znaju da sam u vezi sa Mladenom, spojili smo se skroz neplanirano. On je mene podržavao dok sam bila zadrugarka, pričao je da sam najlepša, uvek je govorio da bi se meni udvarao da je ušao u "Zadrugu 3", da bi me oženio... I to je tako prošlo, ta energija se prepoznala, iako se on meni nije odmah javio kada sam izašla iz "Zadruge". To se desilo sasvim slučajno, gostovao je kod Kendija i Pande u "Pitam za druga", ja sam ga pozdravila i tako je krenula prepiska - otkriva Pešićeva.

Foto: Privatna arhiva

Danas se uvek našalim s njim da se udajem za svog fana, jer me je podržavao sve vreme tokom rijalitija. Eto, nikad se ne zna. Nekako je sve bilo sudbinski, sve je moguće - kaže bivša zadrugarka i voditeljka, pa dodaje:
Mladen je neko ko je imao devojke koje su učesnici rijaltija, i sada su, uvek sam se pitala kako ću to izdržati. U stvari sam sada svesna da je to sve prošlost i da je dobro dok je to u prošlosti, sve ostalo me ne interesuje - zaključuje Jelena Pešić u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.