AKTUELNO

Varnice sevaju na sve strane!

U toku su pitanja Novinara, predstavnici sedme sile postavljaju pitanja ukućanima. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Lazaru Čoliću Zoli o Miljani Kulić. Zatim su Miljana i Zola ušli u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je sada žao što si onako plakao kada si čuo da je Miljana našla novog muža? - upitao je Darko.
Nisam plakao zbog toga, ja sam plakao zbog drugih stavri. Ne žalim ja ni za čim, bilio je štza je bilo - rekao je Zola.
Tri godine si me iskorištavao. Uvela sam te ovde, isapo si loš prema meni. Ti nikoga en poštuješ, ti si takav! Sve sam dala od sebe, sada me je sramota - dodaje Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se kaje zbog toga, gledala je vaki dan šta ja radim,. jedva je čekala da uđe. Ona bi se pomirla sa mnom za pet minuta! Mogu biti sve najgore, a nisam. Moj porok je jeddino bila kocka. Ona nije mogla da se izbori sa nekim stavrima, htela je da budem posvećen njoj. Nisam hteo da trpim neke stvari. Ja znam da sam ja čist za nju, baš me briga. Ne znam čemu potrebe za tim, sve smo rekli jednan drugoj - rekao je Zola.
Svaki dan sam ti bila tema! Nisi vadila moje ime iz usta! Vređala si me na kontu fizičkog izlaska - rekla je Miljana Neveni Savić.

Darko Tanasijević je pozvao Nevenu Savić da se pridruži.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je iznela niz optužbi na tvoj račun, kako to komentarišeš? - upitao je Darko.
Da sam je vređala, nikada u životu! Ja sam u afektu rekla nešto ali sam bila besna i izvinila sam joj se javno! AKo tvrdi da sam prostituka, moraće to da dokaže na sudu! Ja kažem da nisam, ali neka svako kaže šta hoće - dodaje Nevena.
Ona je loš čovek, naravno. Ali mi je ona otvorila put da izađem napolje - dodaje Miljana.
Ja što želim njoj, neka se meni desi i mojoj Bosi - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su videli koliko tvoja kletva ima težinu - rekla je Miljana.
Ja sam tu da ase borim. Razmišljao sam, pričao sam sa svima. Mogu da se ugasim ovde, ali u drugu ruku neću da se ugasim. Ja ću da pojačam svoje procente. Vidite da je ona ta koja samo priča o parama. Kako bude neka bude, ja sam spreman an sve! Irma mi prija ali me sinoć razočarala ali ću povećati njene procente - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.