AKTUELNO

Važan dan za Vasiće!

Pevač Sloba Vasić i njegova supruga Lela krstili su danas ćerkicu Mariju u Hramu Svetog Save u Beogradu, posle čega su upriličili gala proslavu u jednom restoranu na Zvezdari, povodom njenog prvog rođendana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako su ponosni roditelji otkrili novinarima, njihova mezimica dobila je kršteno ime koje je bilo jedno u opticaju kada je trebalo da joj dodele zvanično ime po rođenju.

Dvoumili smo se između imena Anđelija i Marija, ali ipak je presudilo Marija... I onda smo kršteno ime dali da bude Anđelija, sve smo ispoštovali - kroz smeh je otkrila Slobina supruga i dodala da je njihova ćerka baš juče, pred svoj prvi rođendan, napravila prvi korak.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sloba je, inače, u januaru trebalo da smanji želudac, međutim lekari su tada doneli odluku da operacija bude odložena. Pevač je sada otkrio da je u međuvremenu uradio intervenciju, a da kilogrami već opadaju - ne očekivanom brzinom, ali kako kaže, "sve je to individualno".

Sedam kilograma sam lakši. Nešto to ide malo sporije nego kod Darka, koji je imao uklanjanje jednog dela želuca... Nek ide samo. Iskreno, ja bih najviše voleo da smršam dvadeset kilograma za dva dana. Nekih šest meseci, tako je meni rečeno, sve zavisi kako kod koga.

Autor: P.R., D.T.

#Sloba Vasić