AKTUELNO

Bela kuća na nogama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje pročitala Sandri Rešić.

Zašto ne prestaneš da jedina čistiš kuću, pošto se Dejan bunio da ćeš prva da kupuješ u prodavnici - glasilo je pitanje.
Neću da prestanem da čistim nikada, zbog sramote. Mene je sramota da kad vi stanete ovde, pričamo o nekim stvarima, da ovo sve ovako stoji. Što se tiče njegovog komentara, nije samo on to prokomentarisao, to su još neke komentarisale - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

To su moji problemi sa Dalilom. Ona je imala najveću svađu sa njom zbog toga, ali evo kadar iza mene. Daliline reakcije i onda ja gledam njene reakcije - ubacio se Car.
Znam da nije poenta čišćenje. Ako je takav kakav jeste, ono što Dejan radi... - rekla je Sandra.
Tebi je Dalila u svakom pitanju krivac, a niko je nije spomenuo - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gubiš poentu, mene Dalilin komentar ne pogađa. To je problem! Mene sad kad bi pitali, ja bih rekla da izađe Dalila. Meni je bilo nejasno. Njega je Dalila povredila, on i dalje kuka za njom...Evo, ja sam nenormalna - rekla je Sandra.
Ostao mi taj film o tom Dalilinom postupku, gde mi stvara da je ona loš čovek. Najviše me povređuje vređanja inteligencije - rekao je Car.
Nije on mene. Mene jeste povredio Dalilin komentar. One kad uzmu da čiste, one ni ne očiste toliko...Vi pominjete moje čišćenje, ne ja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja od sutra čistim svaki dan - prodrao se Mića.
Ma važi što ti čistiš...Sram je mene, nek je sram i njega - drala se Sandra.

Dejan Dragojević je dobio reč.

Ne znam šta da kažem. Ja kad komentarišem ili ću da sednem i da ćutim ili će sutra da mi bude klin o lođa. Rekao sam da mi je ceo radio bio muktorpan. Ispiranje glave. Rekao sam i ako Sandra ustane ovde i kaže da čisti kuću i da je ne intresuje i da ulazi prva. Rekao sam da ona zbog toga što čisti, traži zaslugu. Dolazi se do onoga da ona traži zaslugu za ovo što je uradila, pa kad je nije dobila, kukumače. Nisam ja prodavnica, pa dolazi u radio u crnini - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da poverujem da je tako loš čovek, nego da se bori za svoju sreću, jer misli da ja mogu da mu je pogazim. Nisam neko ko je rekao da ja čistim i to. Ja kad uđem po tu hemiju, kad je kupim, ja izađem. Zbog bezobrazluka, ono što sam čula, čula sam Dalilu i Anu Spasojević. Nikada nisam pravila problem sedam meseci, ali zbog bezobraznih komentara, ja sam ustala i rekla šta sam rekla. To što sada on moje rečenice pretvara u pakao, a odgovaralo mu je kad sam pričala lepo, traži svaku dlaku u jajetu. Nikada više neću da zaplačem za njim, a ja sam plakala za sobom. Dočekala sam da on ovako govori o meni. Pusti me Filipe da budem idiot - drala se Sandra.
Zašto ne možemo onako kako sam rekao? Da ispao si smrad prema njoj - počeo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ja idem po kući i pričam o ovoj temi - rekla je Sandra.
Nepošteni ste vi, a ne neko ko čisti kuću. Trče ovde, a sad je nepošteno što ona čisti kuću - ubacio se Miki.
Osim Đedovića i MC Aleks, da li sam ja kukumačila sa nekim - pitala je Sandra.
Nisam čula, ali ne znači da te to ne muči - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dajem na značaju i čekam da prođe. Ako treba da se svađamo i sve, prošlo je...Ne znam kad će me proći, on je u subotu rekao da sam folirant i izvinjavam se što je prošlo četiri dana...On mnogo dobro zna šta ja pričam, nego traži opravdanje za sebe ovde. On brani svoju neku teoriju sada, ja pričam o drugarskoj emociji - rekla je Sandra.
Da li je Dejan loš čovek zato što se poneo prema tebi zbog onih loših stvari
On je loš čovek za mene, lično za mene. Nemam ja problem što se ne druži sa mnom, nego što je surov posle svega prema meni. Mi smo mrzeli Dalilu zbog toga što je bila monstruozna prema njemu i on to ne zaslužuje - rekla je Sandra.

Miljana Kulić je dobila reč.

Zaslužila je bar da ne bude toliko surov prema njoj. Ispada da kad sam nesrećan da mi trebaš, a kad sam srećan ne trebaš mi ko te je*e. Bila bih pored te osobe kad god. Meni je Dejan drag, ali ovo što se njemu desilo...Ja tvrdim da je Dalila loš čovek, ali što ne pokaže da je dobar Dejan i to prema ovoj ženi. Razumem i nju...Dejan se opet vratio u taj rijaliti mod. Ja o Anđeli nemam definisano mišljenje jer je ona neko ko podržava neke moralne vrednosti, a Dalila joj je najbolja drugarica. Ne znam ko si ti? Ne sviđa mi se što je stao na noge i da je udario tako nisko. Ne razumem što svi napadaju Sandru sada? - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je loš ako je u haosu, a vrati se sa čokoladicama - rekao je Miki.
U pravu si za to. Jeste, napravila je najgoru moguću stvar ovom momku, ali znaš šta cenim kod nje? Ona je iskrena u svemu što je radila i pričala, više nego 99% ovde ljudi i devojaka - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga