AKTUELNO

Neočekivano izdanje!

Po njenom izgledu se nikada ne bi reklo da je na pragu šeste decenije, a Mira Škorić veoma vodi računa o sebi i svom telu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, te tako malo ko zna kako izgleda njena ćerka Milica koju je dobila u braku sa bivšim suprugom hirurgom Vasom Jeremićem. Ona je danas lekar.

Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - ispričala je Mira jednom prilikom.

Foto: Instagram.com

Nedavno se na internetu pojavila fotografija iz 1993, kada je pevačica imala samo 23 godine. Mira je tada imala tamnu kosu i šiške, a često je nosila i prepoznatljiv crveni ruž.

Ona je često isticala i da voli oružje i važi je za “žestoku damu” na našoj estradi, a o tome svedoči i ova fotografija na kojoj Mira pozira sa pištoljem.

Komentari su samo pljuštali, pa su mnogi rekli da je Milica povukla na mamu, kao i da ova stara fotografija pokazuje najbolje koliko zapravo liče.

Autor: P.R.