AKTUELNO

Žestok start!

U toku je glasanje za tri najnesrećnije osobe u Beloj kući. Miki Đuričić je dobio reč.

Najnesrećniji je Dejan, tako se ne ponaša srećan čovek. Sledeća je Viki. Sve vreme smo osuđivali Marka, ali ako ona pređe preko toga, ona je nesrećna. Treći mi je Filip Car - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ništa dodao, slažem se sa Mikijem - rekao je Mensur.

Viktorija Mitrović je dobila reč.

Za mene je Marko Osmakčić. Druga osoba je za mene Anđela, zbog cele situacije sa Matejom. Smatram da je nesrećna što nije u odnosu sa Matejom. Treća osoba je za mene Dalila - rekla je Viki, pa je Ša dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta nesrećnih ljudi ovde. Sanja ima svojih problema isto. Tako da Sanja. Mogao bih i Dalilu da navedem, ona je duboko u sebi nesrećna zbog situacije sa Filipom. Treća osoba je Marko Osmakčić. Mogu da ga navedem kao jednog od najnervoznijih učesnika Zadruge 5 - rekao je Ša.

Lepi Mića je dobio reč.

Dobar dan, pomaže Bog svim prisutnima. nesreće su vrlo različite, a ja ću reći i jednu i druga stvar. Ljude koje su zadesili ti emotivni brodolomi, nesrećni su u dubini duše, a to je recimo Irma. Nju nešto tišti i muči i ona duboko u sebi krije nešto. Itekako je neko ko ulazi u diskusije i rasprave. To je jedina pevačica koja je stalno nervozna...Naveo bih Dalilu, Dejana, Nenada

Foto: TV Pink Printscreen

Mani me se bre, ja vrlo dobro čujem - dobacivala je Irma.
Ti is kao čovek gnjida ljudska...Druga osoba je Dino, potrešen je i nesrećan čovek. Treća osoba koja ima sreću, a odaje da je tužna, to je MC Aleks. U njoj tišti neki problem, ne znam šta je u pitanju, ali duboko u njoj vidim da je duboko nesrećna...Ako ti legneš da spavaš u stvarima u kojima si ceo dan bio i da te gleda neko, kako spavaš na plus 25 u zimskoj jakni, to je čisto nezadovoljstvo, a to je Gruja - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić