AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi komentarisala Dalilu Dragojević i prvo mesto koje je zauzela na anketi najnesrećnijih.

Ono što ona pokazuje, nema veze sa tim kako se oseća. Ona je kriva u nekim stvarima, bila je kvarna i borba nije opravdanje. Kako se oseća nema veze sa tim što pokazuje, to se vidi kad priča sa mnom. Nije da ona žali šta je uradila, nego od sebe. Ona meni daje snagu kad je vidim. Mi maštamo i pričamo, samo da skrenemo misli. Kad je bila situacija i razgivor, borila se sa sobom da ga ne zagrli i da joj sve fali, a čim je došla u sobu rekla je sbe što pričaju ona i Filip. Drago mi je što je ovakva. To što je neko jak i može da iznese na ovakav način, ja sam totalno suprotno i vučem se kao crveno, ona nije, ali se tako oseća. Rešićku često zaboravim da je žena, pogube se. Dalila se često utripuje da je muškarac, ali nije. Često ni ne vidim da im treba moja pažnja i da budem prisnija sa njima. Sušta su suprotnost od onoga što prikazuju. Ona je neko ko je svestan svega i ne zaboravlja rijalitri od početka, ali razumem da se javlja revolt. Ima ona situacije i prema meni, svako ima svoju manu. Verujem da je teško i Filipu, ali došli su do toga da to ne treba da bude i rešili su. Tek kad dođe siutacija oči u oči, a neminovno je da dođe do razgovora - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Aleksandra Nikolić.

Vidi se po njoj, tako kad ustane da se svađa to je odbrambeni mehanizam. Smatram da je žrtvovala sebe i stupila u odnos, bila iskrena, a on je uradio šta je uradio. Ona pati i vidi se da je nesrećna. Ona se bori i u kakvim god da smo odnosima, ja pričam realno. Ona sama zna kako se oseća, jer je sve znala za onog mupkarca, a on je vrtatio, kako joj je vratio. Ja smatram da će oni na kraju da se pomire, Filip i Dalila, ne Dejan. Smatram da će da porazgovarju kad se ohlade od svega što se izdešavalo i da to može da se smiri i da bude bolje. Ona oko sebe ima prave prijatelje, Pretpostavila sam da će biti na prvom mestu, jer smo videli kako je plakal.a Sve što prikazuje za crnim stolom je maska - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.