AKTUELNO

Ponosna na sebe i svoju karijeru!

Danas je nakon dvogodišnje pauze održana svečana tradicionalna dodela nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji, u svečanoj sali Kombank dvorane u centru Beograda.

Ovim povodom na jednom mestu su se okupili najistaknutiji estradni umetnici iz Srbije, među kojima su nagrade primili i Milena Plavšić, Ilda Šailić, Nedeljko Bajić Baja, Mitar Mirić, Nada Obrić, Nada Topčagić i mnogi drugi.

Među istaknutim umetnicima koji su primili nagradu za istaknutog umetnika, među najmlađima našla se i pevačica Maja Nikolić.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Maja je ovim povodom progovorila ekskluzivno za Pink.rs i otkrila koliko je ponosna.

Ponosna sam jer sam najmlađi istaknuti umetnik u Srbiji i čast mi je da sa ovakvom plejadom legendi dobijem nagradu, ovo je stvarno veličanstveno. Mi ne odustajemo, muzika je jedini lek da pobedimo sve pošasti, kakva god da su vremen - pičela je Maja.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Osvrnula se i na ovogodišnju predstavnicu Srbije na pesmi Evrovizije u Torinu, Konstraktu.

Ja ne shvatam baš takav vid umetnosti, ja sam žena koja je dobila preko 30 nagrada na internacionalnim festivalima, čak i u Los Anđelesu. Ja naravno navijam za Srbiju želim mnogo bolji plasman, ja sam patriota, ali mislim da smo trebali da pošaljemo pesmu, nekog ko bi pevao. Moj brat se takođe takmičio, on nije prošao u finale, žiri je tako iztabrao i to je to - dodala je Maja.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Osvrnula se i na učešće Ace Lukasa koji nije zadovoljan svojim plasmanom, te tvrdi da su mu SMS glasovi publike pokradeni.

Mislim da bi Lukas bolje prošao u Evropi, jer bi sve dijaspore glasale za njega, on je tu 4 decenije. I Angelina i Sara Jo su imale dobru pesmu, bilo ko, ali da ne bude recitacija. Takva vrsta umetnosti postoji 50 godina na zapadu, trebali smo nešto drugačije da pošaljemo - zaključila je Maja Nikolić za Pink.rs.

Za kraj je otkrila ko joj je favorit u nikad turbiulentnijoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Nisam ljubitelj Dalile i Cara, moj favorit je Dejan - priznala je Maja Nikolić.

Detaljnije pogledajte u vidu ispod:

Autor: M.M.