AKTUELNO

Dva dana nakon što je izbačena iz "Zadruge", Monika Jovanovska iz Makedonije svoje prve utiske podelila je sa gledaocima emisije "Pitam za druga" na RED TV-u, gde je istakla koliko je razočarana u Nenada Aleksića Ša.

U početku je, kako kaže, sve bilo u najboljem redu, a onda se situacija znatno pogoršala kada su počeli sukobi sa Ša, zbog koga je i ušla u "Zadrugu".

Kad sam ušla sve je bilo kako treba, a kada je počeo cirkus sa Ša, nisam se osećala dobro. Sada sam prelepo. Moji su zadovoljni svi, sve pozitivne komentare dobijam, nisam se obrukala - ističe Monika, koju su zabolele brojne stvari koje joj je priređivao Aleksić.

Foto: TV Red Printscreen

U principu, nisam takva da ćutim, da dopuštam da mi se dešava sve to. On se prema meni postavio loše, svađala sam se sa Saletom Luksom, on me vređa, a Ša se smeje. Ja te situacije nisam mogla da trpim.

Očekivano, reper u kog je zaljubljena njeno je najveće razočaranje u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše sam se razočarala u Ša. Zbog njega sam i ušla... Ni u kog drugog nisam mogla da se razočaram, najviše može da me razočara on, tako je i bilo. Mislila sam da sam ga poznavala, ali to je nešto drugačije bilo. Sad kad bih mogla da poredim...

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: D.T.

#MONIKA JOVANOVSKA

#Nenad Aleksić Ša