AKTUELNO

Taj 29. april pamtiće se još dugo.

Danas se navršilo tačno 23 godine od početka bombardovanja tadašnje Savezne Republike Jugoslavije od strane Nato pakta. Protiv bombardovanja, u znak protesta i solidarnosti, te 1999. godine, tačnije 29. aprila, na Trgu republike u Beogradu, bili organizovani zajednički koncerti velikih pevačkih zvezda, a svako od njih nosio je posebno obeležje, tako zvani “target” kojim su simbolično bili žive mete agresoru.

Foto: Printscreen YouTube/Prostorni Aktivista

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Slavković, Dragan Kojić Keba, samo su neke od naših velikih zvezda koji su pevale na Trgu i time još jednom pokazale hrabrost, ali i lojalnost državi i narodu kao i patriotizam.

Foto: Printscreen YouTube/Prostorni Aktivista

Naravno, na ovaj nastup Ceca je došla u pratnji svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a snimak sa tog događaja i danas je viralan na Jutjubu.

Nije bitno koja je sila ispred nas, sa kakvim namerama. Najbitnije je šta mi branimo, koje su svetinje u pitanju, a jasno je svima da je to Kosmet, jer je to srpska zemlja, srce Srbije i svi ćemo ga branti - rekla je Ceca, a zatim je usledio kadar na kome se ona i pokojni Arkan drže za ruke i igraju zajedno.

Foto: Printscreen YouTube/Prostorni Aktivista

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Željko Ražnatović Arkan