AKTUELNO

Folker ne krije da uživa u društvu mladih devojaka.

Era Ojdanić jedan je od popularnijih pevača starije generacije koji se ipak ne oseća tako. On ne krije da voli mlade devojke i da voli sa njima da provodi vreme i troši novac na njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka, šta fali. "Sve što sam stek'o, nek potroši neko" - citirao je Era stihove iz svoje čuvene pesme i nastavio: Radio, zaradio, pa ko će da troši? Ne mogu ja sam, neka, novac je za trošenje. Mene su uvek volele mlade devojke, kao i ja njih. Pa neću valjda penzionerke - priča Era u svom stilu i otkriva da li je zaljubljen.
Zaljubljen sam do ušiju - kaže Ojdanić, a na pitanje koliko je od njega mlađa trenutna izabranica, sve prisutne je nasmejao odgovorom:
Ne pamti Miloševića (prim. aut. Slobodana Miloševića), pa ti računaj!

Ipak, sam Ojdanić priznaje da novac nije dovoljan da zadrži devojku pored muškarca.

Foto: privatna arhiva

Treba imati harizmu za devojke, nije to samo stvar novca. Najbolje je da momci posle svog radnog vremena nazovu svoju devojku i potroše te pare koje su zaradili na nju. Da je izvedu u provod, na planinu, na večeru... I, naravno, moraju neki parfem u "free shopu" da im kupe. Poslušajte ovaj savet iskusnog muškarca - kaže Era koji za kraj dodaje da ne štedi kada su žene u pitanju:
Ma ja ne štekam kao neke moje kolege - zaključuje Era Ojdanić.

Autor: Pink.rs