AKTUELNO

Dugo su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a onda su krenule glasine da među njima nešto ne štima.

Pevački par Rada Manojlović i Haris Berković pažnju javnosti privukli su na samom početku veze zato što je on čak 9 godina mlađi od nje.

Malo ko zna kako je počela njihova ljubavna romansa. Pevačica je svojevremeno objasnila da je Berković bio veoma stidljiv, te da je ona bila ta koja mora da preuzime inicijativu.

Ja sam prvi za nju znao, video sam je na TV-u. Mogu slobodno da kažem da sam bio klinac kada sam je prvi put video - našalio se Haris Berković gostujući ranije u emisiji „Amidži šou”.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

On je bio veći klinac nego što sam ja klinka, razlika između nas je devet godina - dodala je Rada.
Prvi utisak je da je bila top zgodna devojka i dobra pevačica. Nisam ni mislio da ću na kraju da završim sa njom - iskren je bio Haris.
Ona je to uradila profesionalno i posle nastupa pitala me je da li sam gladan - istakao je Berković, a onda je pevačica otkrila kako je prošao njihov prvi sastanak:
Pa ide za Bosnu, jako sam se brinula da čovek ne ode gladan. Odemo mi na večeru. Tad sam skontala da je on bacio oko na mene. On me je upitao da li je momak koji je bio sa nama moj ili sestrin dečko. Mislila sam da je on stidljiv dečko, ali to je bilo... Kod njega mi se najviše dopalo što smo se mi jedno tri meseca samo dopisivali. Ni u jednoj poruci me ništa kokretno nije pitao, mislila sam da je problem do mene.

Tokom ovih pet godina veze sa Harisom, Rada je pričala da nije sigurna da je spremna da se ostvari u ulozi majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Još nije vreme za brak. Ako gledamo realno, zrela sam za brak. Međutim, žene sa estrade se vrlo često ostvaruju kao majke i posle 30, poput Lepe Brene i Dragane Mirković. Često smo na terenu. Ja mojim koleginicama zavidim što su zatrudnele mlade. To je najlepši trenutak u životu jedne žene. Dete oplemenjuje vezu, ali smatram da za bebu još nisam spremna. Realna sam osoba i karijeru bih stopirala duže vreme kada bih zatrudnela. Zato što ne bih mogla da rodim dete a da ne budem kraj njega - govorila je tada Rada.

Autor: Pink.rs