AKTUELNO

Nije joj lako!

 U toku je emisija Gledanje smimaka. Na snimku koji je pušten prikazan je ljubavni klip Anđele Đuričić i Mateje Matijevića.

Meni je on danas rekao smo mi bili kao u vezi. On meni nije ni za šta kriv, sama sam kriva, ali ne verujem šta sam sebi uradila. Mi smo imali toliko situacija, a to su bile neke situacije. Ja nisam dovoljno dobra da budem sa njim u vezi i to je to - rekla je Anđela.
Ja sam pogubljen, davao sam sebi za pravo, nefer, da ostanem u tom odnosu, i mi smo pričali kao prijatelji. Ja nisam ostavljao prostora ni za šta. Meni razum govori Anđela, ali šta god ja da kažem, meni će se uzeti za zlo. Ona jeste savršena - rekao je Mateja,

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si danas meni kažeš kako nemam harizmu, nemoj da mi govoriš bilo šta, ne želim najbolje reči od tebe. Reci mi da si negativna, reci mi da sam zlo i da ti ne treba ova Anđela u životu - vikala je uplakana Anđela.
Ja neću da pričam ništa, šta god da kažem biće loše. Ja sam nefer prema tebi, ne gledam danas u tebe. Ti si bila maksimalno negativna, ne prijaš mi, mračna si, sve mi je prebacivala, a ja sam pukao i to je to - rekao je Mateja.
Nemoj da me hvališ, pričaj nagore, meni je ovo najveći blam u životu. Ti si takav egoista, a ja sam ti ga nahranila do kraja života. Nijedna devojka ne treba da uradi sebi ono što sam ja uradila, ovo moje ponašanje je za mene dno dna. Ti mi se gadiš, a onda bih te zagrlila, pa bih te ubila, pa poljubila. Neću da ti dozvolim da gledaš ovo, a ni mojim

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste meni baš za vezi, ja radzumem Anđelu - rekla je Matora.
Ja stvarno nemam šta da kažem, meni je haos kada sam saznala da je Mateja dao brzimske savete. Vidim da je njemu stalo, ali oseti se da ima u simpatija ali nema budućnosti - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.