AKTUELNO

Po svemu sudeći, u najimpresivnijem rijalitiju do sada doći će i do sklapanja braka!

Posle tri gracije iz Pinkovih zvezda, gledaocima "Zadruge" predstavili su se mladići koji će, nema sumnje, privući pažnju mladih devojaka u rijalitiju.

- Duhovit sam, zanimljiv i iskren. Osećam da mi neće biti lako, ne bih voleo da zapadnem u konfliktne situacije - priznao je na samom početku košarkaš Marko Janjušević i priznao da će mu najviše nedostajati ćerkica.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako sam smiren i povučen, ali volim da se zezam i pravim šou. Volim žene i neću dozvoliti nikome da ih napada, ali i da ide protiv mene, jer ću biti duplo bezobrazniji. Mogu da budem i grub i opasan - zapretio je rukometaš Dušan Zdravković, nakon kojeg se gledaocima Televizije Pink predstavio maneken Anđelo Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

- Volim da sam u centru pažnje, zabavan sam i interesantan. Miran sam, ali mogu da puknem. Ljubav u "Zadruzi"? Zašto da ne, možda ću se i oženiti tamo - poručio je maneken.

Foto: TvPink Printscreen

Marko, Dušan i Anđelo bili su oduševljeni kada su u studiju Televizije Pink ugledali tri lepotice iz "Pinkovih zvezda", a onda su zajedno sa njima krenuli put novoizgrađenog grada, u kojem će živeti tokom narednih meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Janjušević rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu, i sa svojih 2.13 metara se već 15 godina uspešno bavi košarkom. Ponikao je u "Beopetrolu", potom je igrao za "Lavove", OKK "Beograd", a nastupao je za klubove iz Crne Gore, Slovenije Bugarske i Španije, a 2015. godine potpisao je ugovor sa bugarskim klubom "Chernomorets Burgas". Zbog ulaska u rijaliti "Zadruga", rešio je da se razvede od supruge.

Foto: Ivan Vučićević

Dušan Zdravković ima 24 godine i po profesiji je rukometaš, na poziciji golmana. Pre nekoliko godina se zainteresovao za espreso kafu, čime se bavio izvesno vreme, ali sada mu je to samo hobi. Po prirodi je druželjubiv, voli da se šali, da putuje i voli izazove.

Foto: Ivan Vučićević

Anđelo Ranković je rođen 18. oktobra 1992. godine u Beogradu, a po zanimanju je diplomirani ekonomista. Trenutno se bavi manekenstvom, a fudbal je igrao 14 godina. Hobi su mu putovanja, s obzirom na to da je živeo u Johanesburgu, i Dubaiju, a posetio je London, Rim, Milano, Monako, Monte Karlo, Nicu, Kan, Barselonu i još mnogo gradova.

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Košarkaš

#Marko Janjušević

#Televizija Pink

#Zadruga

'