AKTUELNO

Sa sinom nije u najboljim odnosima, a svi prijatelji su mu umrli.

Hrvatski pevač Goran Bare poslednje dve godine živi dosta povučeno. On se sada, za domaće medije, prisetio vremena kada je bio teški zavisnik od droge, progovorio o periodu u kojem je bio u teškoj depresiji. Otvoreno je pričao i o svom 27-godišnjem sinu kojeg je dobio u braku sa suprugom Mirjanom koja je umrla od predoziranja.

Kako kaže Goran za svojih 40-ak godina karijere svašta je doživeo, ali gubitak supruge s kojom je bio dve godine u braku mu je bio najteži period u životu. Posle toga su mu lekari ustanovili i maničnu depresiju.

Foto: Instagram.com/goranbare65

Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio slom živaca. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako uništilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta - ispričao je Bare, prenosi Večernji.hr.

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak, ali čuju se redovno i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta. Bare je otkrio i kako više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu jer su svi umrli.

Autor: Pink.rs