AKTUELNO

Ne krije da joj fali ljubav!

U specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'', autorka i voditeljka, Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelne zadrugarke iz nikad turbulentnije sezone rijalitija ''Zadruga'' koji obara sve rekorde, i to Dalilu Dragojević, Aleksandru Nikolić Aleks, Sandru Rešić, Viktoriju Mitrović i Anđelu Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je upitala zadrugarke šta bi volele da im se dogodi posle rijalitija na ljubavnom planu, budući da ni jedan nije zadovoljna i srećna zbog trenutnog odnosa.

Fali mi da neko brine za mene, eventualno da povremeno neko primeti da mi je hladno, da me pita da li sam gladna... To mi fali generalno - priznala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Fali mi da se neko ponaša prema meni kao što se ja ponašam prema muškarcu. Jer ja stvarno dajem 300 posto od sebe. Dovoljno je da mi pružiš jedna mali zračak nade, da će biti ono što ja želim i ja ću da ti pružim svu svoju pažnju i vreme, promeniću sve štp treba, spremna sam na kompromis. Uglavnom sve obrnuto dobijam od onoga što tražim. Što sma bolja, gore mi se vraća - dodlaa je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.