AKTUELNO

Sve pršti u rubrici "Viraliti!"

Zadrugari svaki dan pokazuju, da kroz ozbiljne situacije, mogu itekako da izaovu smeh kod publike. Lepi Mića je neko ko retko peva rep pesme, ali ovoga puta smo ga čuli u potpuno drugačijem izadnju i sa potpuno drgačijim teksto. On je pevao pesmu od našeg pevača Igora Panića, poznatijeg kao Nucci, s tim što je na kraju dodao "Nući, nući bebo - ku*vo. To je izazvalo totalnu pometnju na društvenim mrežama.

Video: TIKTOK

Mislim da nema dana da Miljana Kulić ne bude u centru pažnje kad su ovakvi klipovi u pitanju. Te tako, ovaj snimak pokazuje da je ovo svako od nas, bar jednom doživeo ili uradio. Miljana Kulić je zasigurno samo svojom pojavom dovoljno zanimljiva da nasmeje svakog, te je uvek nepresušan izvor inspiracije za duhovite korisnike društvenih mreža.

Video: TIKTOK

Filip Car je neko ko jako voli žene koje znaju da skuvaju hranu. Naime, Irma Sejranić ga je totalno izludela kada je, dok se peče pita koju je ona uzela da spremi, legla da spava. Car nije mogao da dođe k sebi kada je to video! Te tako, usledio je ovaj prezanimljiv video klip, gde se na kraju i vidi koliko je "dobra" Irmina pogača, i koje posledice možemo da imamo ako smo nemarni u kuhinji.

Video: TIKTOK

Marko Janjušević Janjuš i Deniz Dejm su pokazali koliko su su ljudima smešni i zanimljivi. Te tako, ovoga puta su predočili jedno "prijateljstvo" u kojima su se mnogi pronašli. Janjuš se u ovoj situaciji postavio kao najbolji drug Deniz, pa su, samim tim, napravili ovaj smešni video klip.

Video: TIKTOK

Autor: A. S.