AKTUELNO

U domaćim medijima u više navrata spekulisalo se o raspadu popularnog ženskog sastava ''Hurricane'', a sve se više čini da bi taj scenario mogao i da se obistini.

Kada su se Sanja Vučić i Ivana Nikolić proteklog vikenda po povratku sa nastupa u Nemačkoj pojavile na beogradskom aerodromu bez Ksenije Knežević, mnogi su pomislili da se "Uraganke" raspadaju. Međutim, kako se pisalo, Ksenija je tih dana bila na bolovanju, budući da se zarazila koronom drugi put.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ove nedelje, naša ekipa uhvatila je na beogradskom aerodromu Uraganke u svom punom sastavu, međutim njihovo ponašanje jasno govori u prilog tvrdnjama da u njihovom odnosu i te kako postoje određeni problemi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naš paparaco uslikao je najpre Ivanu i Kseniju koje su bile vidno nervozne i neraspoložene, što se jasno vidi po njihovim izrazima lica, dok je Sanja išla svojim putem, a nju smo uslikali odvojeno od ostatka ekipe.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Uraganke nisu bile raspoložene za izjave, a Sanja se čak vadila na to da žuri da se testira, jer sumnja da se i ona zarazila koronom.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Video: Pink.rs/N. Vujičić

Podsetimo, krajem prošle godine priča o raspadu ovog benda plasirana je u medijima kada je Ksenija Knežević na Instagramu obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog profila. Međutim, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, Ksenija Knežević se navodno više puta tokom protekle nedelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini. Glavni razlog da izađe iz benda navodno su finansije. Kada posle nastupa honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pevačice koja je članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima.

Njihova PR služba tada je ove informacije demantovala, a da li će Uraganke opstati uprkos svemu ili bar izgladiti u potpunosti svoje odnose, ostaje da vidimo.

Autor: M.K.