AKTUELNO

Bili su sprečeni da putuju zbog korona virusa, a sada su posetili egzotičnu destinaciju.

Folk pevačica Biljana Sečivanović i njen izabranik Aleksandar Nedić otputovala na medeni mesec i to u Dominikansku Republiku.Oni su prošlog leta rganizovali svadbeno veselje, ali zbog situacije u celom svetu zbog virusa korona, ali su tek sada odlučili da otputuju na ljubavno putovanje.

Foto: Instagram.com//biljanasecivanovic/

Ovaj par uživa u Dominikanskog Republici, a boravak na suncu i u toplijim krajevima im definitivno oboma prija.

Foto: Instagram.com//biljanasecivanovic/

Kako priča izvor blizak poznatom paru, Aleksandar se potrusio da pripredi svojoj izabranici putovanje iz snova. Nakon povratka u Srbiju Biljanu čekaju pune ruke posla. Svoju publiku obradovaće novom pesmom.

Foto: Instagram.com//biljanasecivanovic/

Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim ‘da’ ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode - pričala je Bilja svojevremeno povodom negativnih komentara da ženi njenih godina ne priliči da pravi svadbu i nosi venčanicu, ali jednostavno joj se nije dalo da pre zablista u beloj haljini i ako je imala velike ljubavi.

Podsetimo, Ivana je svom izabraniku "da" rekla 19. septembra 2020. godine, dok su prošle godine 15. jula organizovali crkveno venčanje i svadbeno veselje. Pevačica se našla na meti kritika da se udaje za dedu, a ona je to demantovala rekavši da je Aleksandar Nedić samo godinu dana stariji od nje.

Autor: J.Đ.