AKTUELNO

Bez dlake na jeziku analizirala ljubavne odnose u ''Zadruzi 5''.

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Sanje Stanković i Ane Radulović gošća je pevačica Tijana EM, poznata po svom mega hitu ''Žena od sultana''.

Foto: RED TV

Tijana je komentarisala sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', a nezaobilazna tema je svakako ljubavni trougao čije ljubavne drame intrigiraju region iz dana u dan već 7 meseci unazad.

Svi smo to morali da ispratimo, to je obeležilo čitavu sezonu, kao nekad Kija Luna i Sloba. Sami Dalila i Dejan znaju kakav je odnos bio van Zadruge i s kojom namerom su ušli tu zajedno. Mnogi su komentarisali da je dogovor, ali meni to nije logično. To su ozbiljne stvari. Brak da se zbog dogovora baci u vodu, ja ne smatram da je to tako. Svakako ne smatram da je u redu to što je ona njemu uradila. Dobro je što je krenuo dalje nakon svega - priča Tijana, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da će u vezi sa Aleks biti drugačiji, bar sad dok je sveže. Ali oni su već počeli da se svađaju, on krši i lomi. Ne znam da li je do alkohola ili je on stvarno takav... Razumem da Aleks ljubomoriše, njoj je teško u toj situaciji, jer je nemoguće da nestanu emocije preko noći - priča Tijana.

Foto: RED TV

Ne sviđa mi se Dalilin postupak prema Dejanu. Bolje da je sačekala da prođe Zadruga, kako bi to prekinula, ali niko ne može da uđe u njenu glavu i zna šta ona oseća - zaključila je Tijana Em.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.