AKTUELNO

Izbila nova svađa!

U nastavku porodičnog sastanka, na temu: međuljudski odnosi, Mina Vrbaški je reč dala Stefanu Kariću koji je potegao temu o Anđeli Đuričić i Mateji Matijeviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što sada radiš mi se uopšte ne sviđa. Vidi se da falite jedan drugom, ako možeš da uđeš sa njim u odnos. On je ispao iskren prema tebi i ispao je najgori. Trebate da date šansu jedan drugom i da uđete u ono - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem sa tobom. Ja nisam htela da kažem, ali sam eksplodirala, pa sam rekla do kraja. Genralno, meni je smetalo sve što se dešavalo meseima unazad, nikada mu nisam ništa rekla. Ja sam bila zaljubljena pa mi je smetalo sve. Ja sam tada rekla da mi je žao što ga gubim kao rpijatelja, i da je katastrofa što je on meni to predložio. Meni je katastrofa što je on pomislio na to. Ja sam stavila neke stvari po strani, ja bih sebe povredila da ga opet gledam na drgui način. Ne želim da se povređujemo. Žao mi je što je tako ispalo, ali mi nikada mu nisam ništa zamerila. Nažalost, moralo je to da se desi jer nisam imala strpljenja. Da dođe da me poljubi, ja se ne bih pomirila sa njim. Ja pričam svoje mišljenje, ja njega volim kao osobu, žao mi je da ga izgubim kao osobu. Mislim, to je moje mišljenje. Nikada mi ništa nije rekao iskreno, nema prostora za tako nešto. Ti mene nisi zavolo ni kao osoba, da jesi, ti bi mi dao priliku - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko me iznervira, neka sve ide svojim tokom. Smatram da sve treba da ide svojim tokom. Ne treba da dođe do našeg zbližavanja, jer sam shvatio kako ti razmišljaš. Ja sam davio prostpora za nešto, ali je bilo drugačije. Ja sada odlučujem, do sada nisam odlučio i neću odos sa tobom. Ja sam rekao juče da ja više neću da se trudim oko bilo čega. Ja sam ti naveo egument kojim sve dokazujem. Pričao sam šta ti tolerišem. Kkada si vidla u kojoj sam se ja situaciji našao, ti si tada sve iznela. Pusti me da kažem nešto, nemormalna osobo! Ja kažem, ti si u tome ostajala, kada sam ja predložio. I navodno si puka i rekla da ćeš da me ocrniš najstrašnije. Ti si glumila da si ti žrtva. Došli smo do tačke gde nema nazad. Druženje sa zaljubljenom osobom ne postoji - rekaao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.