AKTUELNO

Mnoge novopečene mame pozavidele bi Sofiji na genetici!

Manekenka Sofija Milošević porodila se po drugi put u ponedeljak, rano ujutro u Madridu, gde je na svet donela svog drugog sina Teodora. Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, zbog čega je presrećna.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - rekla je ona za Informer, a njena današnja objava na Instagramu pozitivno je iznenadila sve njene pratioce.

Iako je uvek bila vitka, mnogi su mislili da će joj posle drugog porođaja trebati bar nekoliko nedelja da vrati svoju staru liniju, međutim njoj je to očas posla pošlo za rukom. Sofija je napravila selfi u ogledalu i pokazala da samo dva dana posle porođaja gotovo da nema stomak!

Foto: Instagram Printscreen

Inače, dok se Sofija porađala u Madridu, Luka Jović je sa našom reprezentacijom boravio u Danskoj, gde su igrali prijateljski meč sa domaćinom. Fudbaler je odmah posle utakmice otišao u špansku prestonicu da izvede verenicu i sina iz porodilišta.

Autor: D.T.

#Luka Jović

#Sofija Milošević