AKTUELNO

Gledaoci i novinari će večeras postavljati pitanja učesnicima najnovijeg rijalitija na Televiziji Pink.

Gledaoci Televizije Pink i najnovijeg rijalitija "Zadruga" koji je sinoć počeo spektakularnim otvaranjem novoizgrađenog grada, upravo će imati mogućnost da postave pitanja učesnicima ovog programa.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Informer

Osim njih, učesnicma će dodatno "konce pomrsiti" i predstavnici sedme sile koju čine dugodišnja novinarka Dragana Tripić, urednica portala "Press Online", Ivan Gajić, novinar Informera, Darko Tanasijević, novinar portala Pink.rs, Isidora Tubin, iz "Srpskog Telegrafa", i Marija Vukašinović, novinarka magazina "Scandal".

Foto: Privatna arhiva

Kao što je već poznato, jedan predstavnik sedme sile, Milan Milošević učesnik je rijalitija "Zadruga", te će se večeras verovatno pridružiti kolegama u studiju i otkriti tajne učensnika.

Urednica i novinari će svojim pitanjima i informacijama zasigurno zaintrigirati javnost, ali i iznenaditi učenike, koji su u toku današnjeg dana, već pokazali nervozu u "Zadruzi" koju ispoljavaju na različite načine. Tako je Viktorija poželela da izađe, Saška Karan se posvađala s Macom Diskrecijom, a Lepi Mića sa Mikijem Đuričićem.

S druge strane, neki su umesto "rata" vodili i ljubav, pa se već prve noći, navodno, dogodila romans između Mine Vrbaški i Dušana Zdravković.

A u toku večeri uslediće i izbor dva potrčka koje će odrediti Veliki šef, u čijij nedelji je ove nedelje Marko Janjušević.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Narod pita

'