AKTUELNO

HOće li se pomiriti?

Nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić i žestoke svađe koju je imao sa njom i Markom Đedovićem, Dejan Dragojević je napustio emisiju "Gledanje snimaka". Otišao je da sedne ispod trema.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon desetak minuta, pojavila se i Aleksandra, koja je sela pored njega.

Hoćeš li da mi se obratiš? Šta sam strašno rekla? Što se tako ponašaš- pitala je Aleks.
Rekla si sve i svašta. Aleksandra... Rekla si sve i svašta, sve i svašta. Znaš šta, sve najgore moguće i nepostojeće, da bi sebe izvukla i napravila da su tvoje sumnje istina. Zato svako spominje njih dvoje, hoće mene da ućutkaju. To je prvi razlog koji ti najviše zameram. Marko ih spominje, obraća se njima, ne bi li imala reakciju na to. A sve se dešava zbog tebe i tvoje "iskrenosti". Ja ti prošlost nisam zamerio. Ono sam ti rekao iz sprdnje. A ti to tako sočno kažeš. Ti si ustala i rekla sve. Da se gušiš par dana, da ti par dana smetaju stvari, da ne možeš da trpiš moje zvocanje, da je dobro što sam raskinuo. I onda Mina što ti unela informacije o bivšem momku. Šta te boli ako si zavšrila to? Ja samog sebe izjedam, a ti zajedno sa svima, a ti na čelu, praviš da sam ja folirant. Reći nekom da je folirant... - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u takve teorije upao - odgovorila je ona.
Nisam ja u teorijama. Ti drugima govoriš da ti ja zameram prošlost, da te štipam... Ustaneš i daš šah-mat. Ogradila si se od svega: "Evo, on je raskinuo". A kažeš da ti je sve nešto smetalo i da bi raskinula za sedam dana - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa tobom nikad ne bih raskinula - rekla je ona.
Ja nisam malouman. Želeo sam ti sve dobro, a zbog tih izlaganja ispada da sam ti želeo sve loše. Na kraju ustaneš i kažeš: "Zabranio mi je da pričam sa Markom i sa Sandrom". Prvo, oni će te izvrnuti, drugo, Sandra ti je smetala. Ako ti smeta što sam ti rekao da paziš šta pričaš sa njim, ti se vrati i pričaj sa njima... Ja sam sa tobom stupio iskreno. Mene Dalila ne interesuje, ignorišem sve moguće, sto posto pokušavam da ti prijam u svakom smislu. Pokušavam da budeš bolja verzija sebe, ako misliš da nisi bolja verzija, ustani i svađaj se oko Bujanovca... Svađaj se... Ja te braniti neću. Ja u tebi ne želim da izazovem ni revolt, ni agresiju. To što ja imam pad, to je tako. Da si u situaciji kao ja, ti bi počela da urlaš da se sklonim i svi bi videli tvoju reakciju. Ja sam g*vnar koji će da zamera pod jorganom, a ti si transparentna i iskrena... Šta ja tražim sa tobom ako mi smeta tvoja prošlost? Ja sam ti rekao da mi smeta kad se pusti pesma neka, a onda sam se sprdao sa tobom. Ali ti to tako kad ti odgovara... - pričao je Dejan.
Sve je kako ti kažeš - dodala je Aleks.
Eto, opet ulaziš u to svoje. Ja se opet suzdržavam, ne zbog sebe, nego zbog tebe. Ja psihički nisam dobro, kad mi se želudac pritisne, moram da udarim u nešto, naročito kad misliš da pričaš nešto pametno. Us*reš mene, sebe, ali sebe malo. Kad bih ja progovorio, usr*o bih tebe. Ono što si htela, tu si došla - govorio je Dragojević.
Ja nisam htela da me ostaviš - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Osetim u grudima da ovo nije ono što ti hoćeš. Možeš da mi se zakuneš, ja osećam da ti smatraš da ovo nije ono što ti hoćeš da bude. Ja znam da to nije tako, nemoj me lagati. Za sve loše imam osećaj pre nego što se desi. Budi iskrena, reci da si navikla na nešto i da ti ne odgovara ovako sa mnom, da si pokušala i da ti ne prija. A ne da jedno drugo kanalimo non-stop, ja to neću da radim - rekao je Dejan.
Usr* ti mene... Ali to nije bitno. Ja sam želela da korigujemo neke stvari, da ispravimo neke stvari, da mogu da pričam a da ne bude: "Ovaj će ćuti ovo, ovaj ono"... - govorila je ona.
Pa evo, svi su izneli sada. Kada ti prija mišljenje nekog ko priča u tvoju korist, on će da doda još nešto malo, a to će da bude kobno. Ti si pričala sa svima po kući. Kod mene nema informacija nikakvih. Ljude zanima naš odnos jer se desilo šta se desilo, pa će da te ispituju, pa da vide da li ti nešto smeta. A znaš zašto tebe, jer laprdaš, tj. jer si iskrena, a ja sam matematičar. Ti svima kažeš šta ti smeta. Kome se žališ? Da li su ti tu mama i sestra? Njima možeš, a ne ljudima koji će te izvršiti. Ja sam monstrum, ja sam loše, sve sam zaj*bao, svih sam se odrekao, to je moja sudbina. A ništa ne mogu da ispravim, jer mi i ti vraćaš na te neke stvari. Ja znam ko šta misli, ko šta govori. Neko te je naložio da si iskrena i da ti je to dobro, ko te je to naložio, taj te je zaj*bao. Sama si rekla, izgubila si sebe, izgubila si sve... Tebe je dotukla Mina, prosto i jednostavno - rekao je Dragojević.
Da li je to razlog da me ostaviš? - pitala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam, osetim te, osetim neiskrenost u tome da ovo što radiš je ono što ti ne prija - rekao je Dejan.
Imala sam svojih problema prethodnih dana - rekla je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.