AKTUELNO

Ostali su odmah potrčali da vide šta se dešava!

Noć iza nas, u najvećem i najgledanijem šou programu koji je region oduševio za jako kratko vreme "Zadruga", posle kockanja na Bulevaru Poroka, vraćanja para koje su neki ukućani oduzeli jedni drugima, svađi i suza, obeležila je i rasprava Branke Black Rose i Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: ON JE IZ PARIZA, TREBA DA BUDE MALO KULTURNIJI! Ovi takmičari častili su se sočnim uvredama! (FOTO+VIDEO)

Dok je većina stanara, bila u spavaćoj sobi, iz kuhinje se čula buka. Svi su odmah skočili da vide o čemu se radi, a tamo su zatekli Branku, kako pere sudove i drži predavanje Luni, o tome - kako ova blogerka treba da razgovara sa njom.

Foto: Ivan Vučićević

Do prepirke je došlo kada je Luna Đogani, ispravila Branku, u jednoj njenoj rečenici, što je Branku navelo da detaljno razgovara o Luninoj izjavi.

Ti si lepa, mlada devojka, i to tebi ne priliči, da kažeš meni što mogu mama da ti budem i perem štroku za tobom! Dva sata perem, da bi mi se ti smejala iza leđa i rekla "od davnina", starine i davnine, to ti je jedno isto! Pitaj novinara, čovek zna književnost! - objašnjavala je Branka!

Foto: TvPink Printscreen

Na sve, Luna je odgovorila rečenicom: "Super!", a situaciju za neki svoju upad najbolje je iskoritila Smilja Janković koja je glasno izgovorila: "Vaspitavaj, ove ovde!", na šta je Branka odgovorila:

Pa ne, kad nisu doneli vaspitanje od kuće, teško ću da vaspitam ja! Ali čast pojedincima! Pogledaj Zorana, dete, koliko radi ovde! - precizna je bila Branka Black Rose.

POGLEDAJTE JOŠ: PA VI STE MENE SLUDILI! VI STE UŽAS! Pevačica očitala lekciju glumici zbog para! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Branka Blek Rouz

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'