AKTUELNO

Bivša zadrugarka uključila se preko Instagrama i demantovala medijske natpise o hapšenju!

Danas je kao bomba odjeknula vest u domaćim medijima da je bivša zadrugarka Sanja Stanković uhapšena u akciji policije zbog prostitucije. Sanja se oglasila ekskluzivno za naš portal i demantovala ovu vest, a večeras se uključila u lajv zajedno sa svojom majkom Brankom i porazgovarala sa novinarom portala Pink.rs Darko Tanasijevićem o ovoj situaciji.

Foto: AUTHOR: TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ, UNSPLASH.COM, TV Red Pritnscreen

Stigla sam i da budem uhapšena i da stignem u Švajcarsku i na mamin rođendan i spa centar. Doživela sam nervni slom. Šalju mi da vidim šta se piše, da li je istina. Ja sam juče ujutru sletela u Cirih, ne znam odakle nebuloza da sam ja danas uhapšena. Avion mi je bio u 7 i 15, poslaću vam avionsku kartu. Da se zna, Sanja Stanković nije uhapšena danas zbog prostitucije, juče ujutru je sletela u Cirih - rekla je Sanja.
Kako je tvoja mama to doživela? - pitao je Darko.
Ne znam kome je u interesu da ovako nešto piše - rekla je Branka.

Foto: Instagram printscreen

Jeste u interesu, da se klikne na ime Sanja Stanković. Novinar me je zvao, rekao da imaju spisak imena devojaka koje su uhapšene i da ja nisam tu. Mislim da kad svaki bude bila ta akcija hapšenja, da će da upletu moje ime, jer je zvučno. Ja ne znam koje su devojke uhapšene i koje se bave prostitucijom, ali očigledno je moje ime zanimljiv. Ja sam juče oko pola 7 ujutru bila na aerodromu "Nikola Tesla" - dodala je Stankovićeva.
Šta ti kaže dečko? - pitao je Darko.
Šta da kaže, smejao se. On zna sa kim sam bila, da sam bila u rijalitiju... Nije ni njemu svejedno. Šalju mu svašta. Želela sam da se uključim u lajv, da kažem da nisam uhapšena. Poslaću ti svoju kartu - rekla je Sanja.
Promenićemo ime - našalila se Branka.

Foto: Instagram printscreen

Da li znaš Natašu Šaviju, pošto se njeno ime pominje? - pitao je Tanasijević.
Ja sam od nje ranije uzimala haljine. Ne zanima ko je povezan, bitno mi je da sebe odbranim. Ko je povezan, nek sebe brani - dodala je Sanja.
Ja sam u šoku - rekla je Branka.
Ja ću pokrenuti tužbu protiv ljudi koji su ovo prvi objavili. Ili će da objave demant ili... Tj. sad je već kasno, sutra će svuda naslovnice da budu da sam ja uhapšena. Puls mi je na 300, baš divno rođendansko iznenađenje za moju majku. Ti si prvi objavio - govorila je Stankovićeva.

Foto: Instagram.com

Autor: M. P.

#Sanja Stanković