AKTUELNO

U Srbiji se danas održavaju predsednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za skupštinu Beograda i još 13 gradova i opština, a svoju građansku dužnost danas su obavile i mnoge poznate ličnosti.

Ćerka pevačice Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović izašla je danas na glasanje oko 15 časova u Osnovnoj Školi Radomir Putnik na Dedinju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je direktno sa aerodroma došla da obavi svoju građansku dužnost i glasa. Ispred objektiva premijerne kamere progovorila je o Cecinom i Veljkovom glasanju, pa kroz šalu negodovala što je nisu sačekali.

Nisam mogla sa njima jer sam imala kasnije let, odmah sam došla da obavim svoju dužnost i budme odgovorna - istakal je Anastasija, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Prezadovoljna sam puna sam neke poletne energije, toliko me publika napunila nekom dobrom energijom iako sam samo 2 sata spavala, nema šanse da ću spavati ceo dan jer sam presrećna. Uvek može bolje, ali ne žalim se, sve je odlično - priča Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o emotivnom statusu:

Naravno da bih volela da se zaljubim! Ali sve zavisi od osobe koja bude u mom životu, to je sve individualna stvar! Volela bih da se zaljubim, to je najlepša stvar! Ja znam šta se meni sviđa, nikada nikog ne pitam, mada se mama uvek javi pred nastup. Ona ima veću tremu nego ja. Takav nam je posao - zaključila je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.