AKTUELNO

Folk diva uživa u pogledu na Venecijanski zaliv.

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda Dragana Mirković je posle aktivnog odmora u Italiji početkom leta i više nego radnog u Srbiji, na inicijativu svog supruga, Tonija Bijelića, otišla na još jedan odmor. Toni je Draganu i decu iznenadio putovanjem i odmorom na Ostrvu ruža u Italiji.

Foto: Privatna arhiva

Želeo je da se posle zajedničke borbe za njegovo zdravlje, maksimalno posveti supruzi i deci, uživajući u ljubavi i životu, više nego ikada pre, pa se sa porodicom smestio u pravi hedonistički raj.

Foto: Privatna arhiva

Da mu ne manjka inspiracije ali i romantike, pokazao je još jednom, jer se sa Ostrva ruža pruža neverovatan pogled na Veneciju. Ako uzmemo u obzir da Venecija ima posebno značenje za Draganu i Tonija, više je nego jasno zašto se odlučio upravo za ovu destinaciju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Toni je često Draganu vodio na romantična putovanja, pa pošto im je krajem septembra godišnjica braka, ostaje pod znakom pitanja kako će i za tu priliku obradovati svoju suprugu.

Foto: Privatna arhiva

Inače, na ovaj odmor je Dragana otputovala sa suprugom samo nekoliko dana nakon spektakularnog koncerta u Bugarskoj, u mestu Bansko, gde je u njenim hitovima uživo uživalo čak 25.000 ljudi.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.V.

#Dragana Mirković

#Venecija

'