AKTUELNO

Neki su parili okice, a neki su padali sa scene!

Večeras se na imanju rijaliti programa koji ima svetske standarde, održao izbor za mis i mistera Zadruge. Svi takmičari koji su se borili za titulu najlepšeg odnosno najlepše, na pistu su izlazili u dve kategorije.

Prva opcija bila je da se velikom pistom, koja je pokrivena crvenim tepihom, prošetaju u odeći, a nakon toga Zadrugari koji su se našli u izboru, morali su na istu da izađu u kupaćim kostimima.

Foto: TvPink Printscreen

Prva pred Zadrugare i gledaoce Televizije Pink, led na bini probila je Anđela Veštica. Nakon nje, prošetala se i Sara Reljić. Posle ove dve takmičarke, to su učinile i Teodora Džehverović, Andrijana Radonjić, Maca Diskrecija koja je sve one koji ne vole njen lik i delo pozdravila srednjim prstima, a onda se bacila na pod, i počela da se umiljava kao prava maca. Posle Diskrecije, na red je došla i Mina Vrbaški, posle koje se pojavila i Zorana Stefanović. Na crveni tepih, stigla je i Luna Đogani, koja je na sebi imala široke pantalone, a nakon Lune, ovaj ženski krug izbora zatvorila je Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Došao je i red na muškarce, ispred kojih je prvi prošetao Vojke Đans, a žene su ga pozdravile glasnim aplauzom. I Đexon se pojavio na sceni, kome su se devojke u publici smejale. Prvi put u životu, na modnoj pisti, večeras se našao i Bora Santana, posle kog je istom prošetao Bane Čolak. Nakon male nezgode, kada je oborio deo scenografije, predstavio se i Sale Rudar, nakon koga je isto uradio i Marko Zec, koji nije imao veliko interesovanje da izađe pred žene, koje su za njim najviše vrištale.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić kada je izašao na scenu, rekao je da ovo nije za njega. A posle Mikija pistom je prošetao i momak koji je zaludeo sve devojke u Zadruzi - Anđelo Ranković. Na najveće zadovoljstvo Mine Vrbaški, predstavio se i Dušan Zdravković, a to isto učinio je i Uroš Ćertić koji je pohvalio voditelja ove večerašnje manifestacije. I na kraju, na pistu je pokušao da izađe Žarko Stojanović, koji se sapleo i pao!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon regularnog dela, došlo je vreme i za šetanje u kupaćem, a prve su se i ovoga puta predstavile devojke, od koji ih su Anđela Veštica i Sanja Stanković izazvale najveću pažnju. Mina Vrbaški je prošetala iza njih, a nakon Mine i Luna Đogani, kojoj je izgleda bilo hladno, pa je na sebi ipak ostavila zimsku jaknu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zanosno telo prošetala je i Sara Reljić, posle koje je na pistu izašla Maca Diskrecija, ali u peškiru!

Foto: TvPink Printscreen

Teodora Džehirović imala je muke koji kupaći da izabere, ali biće da se odlučila za najbolji jer su je stanari uporedili sa Paris Hilton. U crnom kupaćem prošetala se i Andrijana Radonjić, posle koje se u disko kostimu pojavila i Zorana, koja se sa scene svađala sa publikom.

Foto: TvPink Printscreen

Na red su došli i momci, a da se predstavi u kupaćem, prvi je imao priliku Marko Zec, međutim on se ipak prošetao u farmerkama, što je mnoge žene razočaralo. Nakon Marka, Anđelo Ranković je pokazao svoje telo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njih, voditelj izbora najavio je i Stanija i Olija Zadruge, tj Mikija i Đexona, a njih dvojica zatvorili su ovaj prvi izbor za miss najgledanijeg rijaliti programa u istoriji srpske televizije.

Foto: TvPink Printscreen

I konačno, za najlepšu zadrugarku, izabrana je - Mina Vrbaški, prva pratilja bila je Sara Reljić, a kao druga pratilja našla se Luna Đogani! Tako je glasao Žarko Stojanović, koji je morao da se odluči za najlepšu cimerku.

Foto: TvPink Printscreen

Glasove za titulu mistera Zadruge, davala je Žiža Stojanović, koja je odlučila da treće mesto zauzme Uroš Ćertić, drugi se našao Miki Đuričić, a titulu mistera Zadruge uzeo je - Saša Rudar, koji je ove nedelje inače potrčko!

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

'