AKTUELNO

U ovu odluku je sigurna!

Sinoć je u najpolularnijem rijaliti programu Zadruga, koji možete gledati samo na kanalima Televizije Pink, održan izbor za mis i mistera našeg rijaliti programa. Ko je zauzeo koje mesto, možete pogledati na ovom linku!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK I NEVERICA: Ovo su MIS i MISTER ZADRUGE! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Nakon vrele noći, gde su mlade Zadrugarke ostavljale muškarce bez teksta, u trenucima dok su se šetale pistom u kupaćim kostimima, kao i kada je muški deo mamio uzdahe ženske populacije, takmičarima je stiglo pismo velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Šef traži da izabrani najlepši Zadrugar i Zadrugarka, u naredna 24 sata, do sutra veče, na sebi non-stop nose krunu i lente koje su dobili. Vođa za ovu nedelju, Marko Janjušević, dok je čitao pismo, dodao je da Maca Diskrecija ima veliki pozdrav, pošto je ona druga najlepša takmičarka, ali od pozadi.

Poljubiš me od pozadi! Jedna sam od najboljih riba, koju nećeš je*ati! Uvek ću biti tvoja neostvarena želja! Jedna samo od najlešpih pi*ki koju nećeš je*ati! - vikala je Maca, Marku!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Lepi Mića se digao na noge, i tražio da se izbor poništi, jer po njemu nije moguće da devojka koja, kako je sam rekao ima "zlatan polni ogran", zauzme osmo mesto. Kako je izgledalo čitanje pisma, ali i ta svađa, možete pogledati u video prilogu:

Autor: S.K.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'