AKTUELNO

Pevačica Dušica Grabović danima je u žiži interesovanja medija zbog navoda da je umešana u aferu "elitna prostitucija", gde se sumnjiči za učestvovanje, ali i organizovanje drugih devojaka, od kojih je navodno uzimala procenat.

U medijima se čak pojavio snimak na kom pevačica navodno ugovara orgije, što je ona demantovala, te poručila da se pomenutog razgovora ne seća, te da je "možda ugovarala tezgu".

Foto: Ilustracija; Pink.rs

S druge strane, sada je osvanuo novi, ovaj put privatni, intimni snimak pevačice - doduše, sama ga je objavila na svom Instagramu, a njen potez izazvao je veliku pažnju, budući da je sad u središtu skandala.

Na pomenutom snimku Dušica se ljubi sa svojim (javnosti nepoznatim) partnetom, a svima koji je ovih dana komentarišu poslala je snažnu poruku.

Kad imaš svoj život, nemaš vremena da se baviš tuđim.

Video: Instagram.com

Podsećamo, i dok brojni dokazi ukazuju na njenu umešanost u aferu "elitna prostitucija", Dušica tvrdi da je sve laž.

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni. Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu. Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je. Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata, pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala je Dušica na svom Instagram profilu.

Autor: pink.rs