AKTUELNO

Nije im bilo dobro!

U toku je emisija "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam o Filipo pričala više puta, msilim da si dobar, imamo super odnos. Kad god da je neko u problemu, to cenim kod tebe. Nesebičan si. Mislim da odnos sa Dalilom nije dobar, to već i vi znate. Stvarno imam super mišljenje o tebi i o našem odosu. Što se Mine tiče, stvarno ove godine je super, baš se lepo ponašaš i mislim da si korektna. Želim ti da ostaneš takva. Mislim da si dobra, elokventna si i rečita. Moraću da ostavim Filipa a pošaljem Minu u izolaciju - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je jako kopleksna ličnost. Ima mnogo pozitivnih i mnogo negativnih strana. Da je sebičan, sebičan je, da je nesebičan, nesebičan je. Kada on ćeli da bude glavni u odnosima onda je sebičan. Jako je inteligentan ali ne donosi pametne odluke. Ne bi bio samo dobar lik sa lošim stranama. Da je neko ko je zaštnik prema svojoj devoci jeste, ali može isto tako da je demolira. Smatram da je jako veliki egoista. Smatram da odluke donosi da se dokaže, jer ne želi da ostavi utisak da njega niko ovde ne može da poremeti. On je u godinama gde treba da prevagne, dolazi mu vreme za to. Iamo je lepo izlaganje o sebi, onda uradi sve suprotno, posle nedelju dana. Smatram da dolazi iz dobre kuće. Nije uličar nego je odgojen momak i mislim da bi to trebalo da pokaže. Smatram da je dobra duša sa lošim postupcima. Smatram da je uvek cenio moje mišljenje i vidi da nemam ništa protiv njega. On je kao prijatelj jako lojalan i odan. Sve što loše radi prema devojkama, ako mu devojke prelaze pored toga, onda ja ne mogu da ga kudim ovde. Što se tiče Mine, mi smo stvarno super. Smatram da je ovo sve onbo što sam ja govorio da ona može da bude. Ona je sada oborila rekord. Govorio sam joj prošle godine da može da radi šta hoće jer ima predispozicije. Ja nisam čuo da je izdala nekoga i da je prodala, one sa kojima je bila dobra. Ja ako msilim da je loša, onda se neću družiti sa njom - rekao je Anđelo i sačuvao Minu Vrbaški a poslao Filipa u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.