AKTUELNO

U današnjem izdanju rubrike "Zadrugarski vremeplov", koja izlazi svakog radnog dana u 20 časova, otvaramo album sa slikama Lazara Čolića Zole!

Lazar Čolić Zola, di-džej koji nam dolazi iz Dervente, važi za jednog od takmičara "Zadruge" koji je ima najturbulentnija učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu. Prvi put se uselio na velelepno imanje u Šimanovcima tokom trajanja "Zadruge 2", a već u studiju je izjavio da je bacio oko na Miljanu Kulić, sa kojom je nekoliko dana nakon toga uplovio u ljubavni odnos.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Iako su se brzo zaljubili jedno u drugo i sve je pucalo od strasti, prvi problemi su počeli da se javljaju jer ova veza nije imala podršku Miljanine majke Marije Kulić. Marija je zamerila Miljani što ima intimne odnose javno, a Zolu nije smatrala dovoljno vrednim za svoju ćerku. Počele su sve češće svađe, a Miljana i Zola su čak zajedno bežali sa imanja, da bi kasnije dobili priliku da se vrate. Došlo je i do raskida, a Čolić je imao kratak period flerta sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

"Zadruga 3" nije bila ništa manje turbulentnija. Na samom početku se saznalo da je Kulićeva ostala trudna sa Zolom, a nakon perioda premišljanja i nepoverenja u Čolića, Kulićeva je imala abortus. Sve učestalije svađe i okršaji doveli su do još jednog raskida Miljane i Zole, nakon čega je on bacio oko na tada novu zadrugarku Aleksandru Nikolić. Međutim, saga sa Miljanom se nastavila, pa i tokom leta uz više prekida.

Foto: Pink.rs/E-Stock, Pixabay

U "Zadruzi 4" smo saznali da je Miljana tokom leta imala još jedan abortus jer joj Čolić nije verovao da je ostala trudna. Kulićeva je još jednom zatrudnela sa Zolom u četvrtoj sezoni, pa iako je on bio spreman da prihvati dete i da započnu život zajedno, ona je odlučila da abortira. Usledili su i njihovi najbrutalniji okršaji, nakon čega su svi pomislili da je došlo i do konačnog raskida. Međutim, oni su se pomirili u pauzi između "Zadruge 4" i "Zadruge 5", ali je usledio novi niz haosa, nakon čega je Kulićeva diskvalifikovana.

Zola je u petoj sezoni imao i intimne odnose sa Deniz Dejm, ljubavnu aferu sa Nevenom Savić, sa kojom nije želeo da ozvaniči vezu, ali i flert sa Irmom Sejranić. Osim ljubavnih turbulentnijih odnosa, Zolino učešće u rijalitiju obeležila su i njegova prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem, Janjuša, pa potom i Filipom Carem i Markom Osmakčićem.

Foto: PINK.RS/M.IVANOVIĆ; I.RADULOVIĆ; P.RADOSAVLJEVIĆ

U međuvremenu je Čolić izbacio i svoju prvu solo pesmu "Napucaj se", a snimio je i drugu pod nazivom "Lažni kum", koja tek treba da ugleda svetlost dana. Koliko Zola voli muziku, možemo videti u nastavku teksta.

Pink.rs došao je u posed dve fotografije malog Zole, a na jednoj od njih Čolić pozira ispred klavijatura, obučen po tadašnjoj poslednjoj modi, te možemo zaključiti da je Zola od malih nogu želeo da postane poznati muzičar.

Foto: Privatna arhiva

Na sledećoj fotografiji možete videti još mlađeg Lazara, koji pozira u porodičnom domu, obučen u mornarsku majicu, sa bandanom oko glave. Da li biste prepoznali malog Zolu?

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Zadruga

#Zadruga 5

#Zadrugarski vremeplov