AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao i svake nedelje, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova milionski auditorijum televizije ''PINK'' ima priliku da prati najuzbudljiviju emisiju o poznatima, "Premijera- Vikend specijal". Voditeljski duo koji čine Tijana Prica i Bojana Lazić ugostiće vas i provesti vas kroz najvažnija dešavanja iz života poznatih, dok će Nemanja Vujičić biti zadužen za iskrene ispovesti i obilazak najudarnijih lokacija u gradu sa najaktuelnijim ličnostima.

Foto: Jelena Simonović

U okviru svoje rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom" Nemanja Vujičić će ove nedelje razgovarati sa popularnim pevačem grupe Leksington, Bojanom Vaskovićem.

Pevač je progovorio o najbolnijim životnim trenucima i perioda rata u Bosni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekskluzivna reportaža sa velikog solističkog koncerta Ace Lukasa iz beogradske arene pred više od dvadeset hiljada ljudi.

Foto: E-Stock/Tik Tak

Gošča u studiju kod Bojane Lazić i Tijane Price posle duže medijske pauze biće Anabela Atijas, koja će progovoriti o ulozi bake i novim projektima.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle duže medijske pauze, za ispred objektiva premijerne kamere govoriće i pop pevačica Vesna Pisarović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvorci velikog hita ''Plavi slon'', članovi grupe ''Tvins'' takođe će javno progovoriti posle duže medijske pauze, a milionski auditorijum će imati priliku da vidi kako oni danas izgledaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle dve godine medijske pauze u goste kod Bojane Lazić i Tijane Price doći će legendarna Jasna Milenković Jami.

Foto: TV Pink Printscreen

I to nije sve... Brojne javne ličnosti stale su pred premijerne kamere i govorile o svim gorućim temama za emisiju ''Premijera - Vikend specijal''.

Stoga, ostanite uz Televiziju Pink i "Premijera - Vikend specijal".

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.