AKTUELNO

Opleo po bivšoj!

U toku je specijalna emisija Zadruge, voditeljka Dušica Jakovljević je u svoj studio ugostila bivšu zadrugarku Anu Spasojević i majku kontraverzne učesnice rijalitija Milice Veselinović, Ana Veselinović. Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru vodio razgovor sa Filipom Carem koji mu je otvorio dušu o svim aktuelnostima iz Bele kuće, raskidu sa Dalilom i brutalnim napadima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za moju porodicu nadam se da ćemo sledeće godine slaviti zajedno. Dobio sam čestitke i malo sam čitao, Bruno, podrška i majka, mnogo mi znači kada dobijem tako nešto pisano. Malo me emotivno poljuljalo. Video sam da su stigli pokloni i za mene i Dalilu, ono što je bilo za nju sam ostavio na njenom krevetu. I ona bi tako napravila verovatno - počeo je razgovor Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče odnosa u kući, Dejan mi je i dalje misterija i enigma. Imam dobro mišljenje o njemu, na mestu je, dok sa druge strane je folirant. A sada razmišljam, od kada nisam sa Dalilom, zašto bih obraćao pažnju na njega. Mislim da me poštuje. Malo pre sam pitao ko ima soka, on je doneo bocu vode. Ja osetim taj neki animozitet, ali ga nema sa njegove strane. Ja ću biti korektan prema njemu. Nikada nisam spolja bio da vidim situaciju ali kada neko prolazi jedan pored drugog nema neugodnih situacija. Nemam potrebu da Dejana tumačim loše - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalile, ovi dani su mi samo potvrdili, ona kada meni kaže da sam folirant, ona izazove u meni neki bes. Ono veče kada su bile one svađe i to ona to sve izazove, kada sam sa njom imam neku negativu i nešto me muči, za moj pojam je loša, nije dobar čovek po mene. Možda po Dejana jeste, možda je prijateljima dobra, ali za mene nije dobra. Mislim da mi želi zlo i ja tu nemam problem da uzvratim puta pet. Bolje mi je da budem najgori - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.