AKTUELNO

Odgovarala na brza pitanja!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić u svom studiju ugostio je repera Stefana Đurića Rastu, pevačicu Nikoliju Jovanović i mladu muzičku zvezdu Taru, kao i voditeljku i poznato TV lice Snežanu Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolija je ovom prilikom otkrila da često ne može da dođe do izražaja od svog supruga Relje Popovića.

Znaš da ja biram kad ću da izbacim pesmu, tako da će premijera nove pesme će sačekati, bitno je imamo dobre goste večeras. Iskrena da budem, čekam i da dođem na red od Relje. U svemu u životu, pa i u pesmama. On sad ima premijere dve pesme, saćekaću da izbaci on, pa će doći red i na mene - iskrena je Nikolija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi usnimila duet sa Milicom Pavlović?

- Bih, zašto da ne? Bilo bi to dobro scenski i vizualno, samo bi morala da se desi neka moćna, ženska pesma, recimo, koja bi bila dobra za obe, jer nemamo baš sličan muzički ukus. Sad na njenom novom albumu ima tu nekih pesama sa kojim mogu da se poistovetim, kao što je recimo "Šećeru" što je radila sa Albinom, ta pesma mi je ludilio, kao i "15ica" sa Cobijem.

Da li imaš neostvarenu želju?

- Pa sigurno da ima nekih želja, ali mogu da kažem da kad su moje želje u pitanju, ja sam svaku svoju želju ostvarila i uvek su mi želje ostvarive. Nisam tip koji previše mašta, ali imam nekih želja, nije to ništa nemoguće.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se češće ne pojavljuješ u javnosti?

- Radila sam na pesmama, uskoro krećem da radim na albumu, jednostavno sam svoju energiju preusmerila na rad.

Da li ćemo dočekati tvoju svadbu sa Reljom?

- Ne bih znala da odgovorim na to pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.