AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Nakon kraja emisije Pitanja gledalaca, Dalila Dragojević je zaurlala na Filipa Cara jer je čula njegovo dobaivanje i ubeđena je da želi da je posvađa sa 'poslednjom osobom' sa kojom je dobra u kući. Bivši ljubavni par je nastavio prepiranje pa ušao u 'debeli sukob' i počeo da ratuje zbog emocija koje su nestale.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti opet dobacuješ? Opet protiv mene - viknula je Dalila.
Nisam ja ništa rekao - pravdao se Car.
Rekao si da ne treba da priča sa svojim prijateljima - vikala je Dragojevićka.
Nisi razumela šta sam ja hteo da kažem - izjavio je Filip.
Nisam ja nju zvala da pričamo, ona je sama došla - pravdala se.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te spomenuo, ali kada si me već isprovocirala, da jesi go*no! Najgora si i nikakav prijatelj! - rekao je Car.
A ti si sjajan prijatelj, videli smo - dodala je.
Ja sa njim nisam bio dugogodišnji prijatelj, ja znam na šta misliš. I sama Matora vidi da si ološ i loš čovek, zbog toga si mi se i zgadila - vikao je Car.
Namerno hoće da me odalji od svih i posvađa sa svima da bi on ispao najbolji - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj više da me vređaš i skloni se od mene, nemoj mi te jeftine fore - vikala je Dalila.
Nisam te spominjao nisam te dirap, ja ne znam šta je sa tobom ženo! Šta god da kažem problem je. Lepo sam ti rekao ohladio sam se i sve mi se zgadilo - govorio je Car.
Nemoj meni molim te, znam koliko si govorio o meni. Sa svojim aferama si me takođe pljuvao. Nakon svega što si mi priuštio, treba sa poštovanjem da pričaš o meni - nervirala se Dragojevićka.
Saslušaj me nešto, normalno ću reći - naveo je Car.
Nemoj da me diraš, ne mogu da te slušam! Nervozna sam i pusti me na miru da ne dođe do onoga do čega uvek dođe! Batali me više, nemoj da se baviš sa mnom! Ostavi me na miru, nevorzna sam! Ja sam za tebe toliko stvari uradila i toliko stvari istolerisala da ti to ni majka ne bi uradila - urlala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo li mi da budemo normalni i da se u ovoj kući ponašamo kako treba - pitala je Dalila.
Za početak nemoj da mi mašeš time i da mi imaš te nagle pokrete. Moraš da shvatiš da sam i ja izdan i da sam ja taj koji je povređen bio u mnogim situacijama - nastavio je.
Da li se kaješ? - pitala je Dragojevićka.
Možeš li da me pustiš da završim? Pusti me da završim, ja sam muško i ja treba da završim! Ti nisi žena ni po jednom pitanju i u tome je problem. Ja sam težio ka tome da budeš dama! Ja sa tobom ne mogu! U celoj toj borbi si mi se zgadila i prestao sam da razmišljam o tebi. Ako već želiš da znaš šta mislim o tebi, evo da znaš, ti si go*no žena, go*no devojka, go*no ćerka, go*no sve! - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.